De aankoopmakelaar

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Het is geen dagelijkse bezigheid, maar vaak wel de meest waardevolle aankoop in je leven. Als aankoopmakelaar begrijpen wij dit natuurlijk als geen ander. Met onze vakkennis, ervaring en deskundigheid begeleiden wij jou gedurende het hele proces. Wij hanteren een zeer transparante prijsstelling, waarmee we ons onderscheiden van andere aankoopmakelaars in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving.

VERGROOT JE KANSEN OM JE NIEUWE HUIS TE KOPEN

In de huidige overspannen woningmarkt in de Haagse regio zijn er heel veel potentiële huizenzoekers die vechten om relatief weinig beschikbare en betaalbare woningen. Daardoor kan het lastig zijn om zelfs maar een bezichtiging in te plannen. En als dat al gelukt is, dan heb je vaak niet meer dan 5% kans dat je de woning ook echt gegund krijgt.
Met SMASH makelaars als je aankoopmakelaar vergroot je niet alleen je kans op een bezichtiging, maar ook op acceptatie van je bod. Dit komt omdat wij weten wat een makelaar van iemand verwacht die een bod op een woning wil uitbrengen. Wij zien nog regelmatig dat kijkers biedingen doen op woningen waar veel dingen aan schorten en dat ze dan teleur gesteld zijn dat ze de woning niet gegund krijgen.

JOUW WOONWENSEN VOLLEDIG CENTRAAL

Wij hebben heel veel verstand van de verkoop en aankoop van woningen. De ene keer treden we op als verkoopmakelaar en de andere keer als aankoopmakelaar. Maar nooit als beide bij één en hetzelfde huis. Bij het kopen of verkopen van een huis wil je een makelaar waar je op kunt vertrouwen en die niets anders doet dan jouw belangen behartigt.

Als aankoopmakelaar heeft SMASH makelaars in de Haagse regio al voor honderden gelukkige huiseigenaren gezorgd. Je kunt er van op aan dat wij alleen jouw woonwensen volledig centraal stellen.

PROFESSIONELE BEGELEIDING EN ONDERSTEUNING

Is jouw droomhuis in Haagse regio nog niet voorbij gekomen? Dan gaan wij samen met jou op zoek. Wij zijn vaak als eerste op de hoogte van wat er op de markt gaat komen. Hiermee bieden we je een voordeel ten opzichte van andere kopers die wachten tot er iets op Funda komt.

Maar ook als je jouw droomhuis al op het oog hebt, kun je bij deze belangrijke aankoop op ons vertrouwen. Wij begeleiden je gedurende het hele proces van de aankoop. Van onderhandeling tot oplevering. Zo kom je als koper niet voor vervelende verrassingen te staan bij het kopen van een huis.

Indien gewenst, kan SMASH makelaars:

  • jouw woonwensen in kaart brengen en je adviseren;
  • je begeleiden tijdens de bezichtigingen;
  • de waarde van de woning beoordelen en de gewildheid onderzoeken;
  • de staat van het onderhoud onderzoeken;
  • het verzorgen van een juridisch onderzoek naar mogelijke bezwaren en beperkingen;
  • de voor- en nadelen van de woning in beeld brengen;
  • de onderhandelingen verzorgen;
  • de koopovereenkomst controleren;
  • het proces naar de notaris toe begeleiden;
  • aanwezig zijn bij de overdracht en eindinspectie.

TRANSPARANTE TARIEVEN

Transparantie is een van de belangrijkste eigenschappen van een makelaar, en wij houden niet van verrassingen. Als aankoopmakelaar in de Haagse regio weet je vooraf precies wat je van ons kunt verwachten en wat onze tarieven zullen zijn.

Met ons als jouw aankoopmakelaar nemen wij het volledige aankoopproces uit handen. We gaan mee met de bezichtigingen en doen de onderhandelingen voor je. Bij een succesvolle aankoop betaal je achteraf een vaste prijs die wij vooraf met jouw hebben afgesproken. Hierbij zitten alle kosten inbegrepen.