Wonen in de Koningin Wilhelminalaan? De mooiste en leukste straat van Leidschendam!

Fantastisch gelegen herenhuis in het prachtige Raadhuiskwartier aan de boomrijke Koningin Wilhelminalaan.

Het huis, met authentieke details, heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Een ruime mooi aangelegde achtertuin met 2 terrassen met middag- en avondzon. Een ideaal (familie)huis met veel mogelijkheden.

In de voortuin kun je genieten van de ochtendzon en er staat een fietsenschuur.

Je komt het huis binnen door de karakteristieke halfronde voordeur. De hal, gang en trappenhuis zijn betegeld met originele tegels (met zwarte bies) uit deze stijlperiode. In de gang ligt nog de authentieke granito vloer met zwarte rand. Hier is ook het gastentoilet.

De woonkamer is licht en ruim, heeft een mooie parketvloer en hoog rendement openhaard. Aan de voorkant van de woonkamer is een sfeervolle erker.

Toegang tot open lichte keuken (met originele granito vloer) en openslaande deuren naar de tuin. De achtertuin biedt door de situering en beplanting veel privacy.

Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers (met vaste kasten) en een kleinere slaap/werkkamer. Ruime moderne badkamer met inloopdouche, toilet en badkamermeubel. Aan de achterzijde van het huis een balkon over de hele breedte.

Via de trap kom je op de zolderverdieping met twee dakkapellen (voor en achter).

Aan de voorkant een ruime zolderkamer (geïsoleerd) en aan de achterkant de tweede badkamer met douche, toilet en fonteintje. Hier is ook plaats voor wasmachine en droger (of droogrek).

De ruime zolder biedt mogelijkheden om hier nog een extra kamer te realiseren. Via een vlizotrap bereik je de vliering met cv-installatie en extra opbergmogelijkheid.

De achtertuin is goed onderhouden met twee lei-lindes achter in de tuin, twee terrassen gemaakt van oude waalklinkers en een houten schuur. Achter in de tuin een opbergplek voor open haardhout en een achterom.

De mooiste wijk in Leidschendam het “Raadhuiskwartier” staat bekend om zijn fraaie woningen en het prachtige en karakteristieke oude raadhuis uit de bouwperiode rond 1940 met ruime straten en veel groen.

De laan heeft haar oorspronkelijke karakter weten te behouden en de woningen zijn daarom nog altijd zeer in trek bij jonge gezinnen. Dit ook vanwege de ligging in het mooie Raadhuiskwartier en tegelijk met alle voorzieningen om de hoek. Het is ook een straat waarin de oudere bewoners honkvast zijn en dat draagt positief bij aan de samenhang van de buurt. Elk jaar in september is er een gezellig straatfeest met activiteiten voor jong en oud.

De ligging van het huis is zeer centraal. Dichtbij het sfeervolle Damcentrum met veel eetgelegenheden rondom de sluisjes. Uitstekende OV verbindingen met Randstad Rail (Leidschendam-Voorburg) op 5 minuten fietsafstand en de NS stations Laan van NOI, Mariahoeve, Voorburg en Den Haag CS. Dit huis is gelegen op fietsafstand van het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen. In de directe omgeving tref je de uitvalswegen A-4, A-44 en de N14 en goed openbaar vervoer richting Den Haag en Leiden.

– ca. 135 m² GBO

– goed onderhouden

– de gehele woning is voorzien van dubbel glas;

– veel vaste kasten (gang, overloop, slaapkamers, zolderkamers)

– Mogelijkheid om huis aan achterkant uit te bouwen;

– Mogelijkheid om 5-de slaapkamer op zolder te realiseren;

– HR-ketel geïnstalleerd 2011;

– eigen grond;

– buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd;

– Materialen, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;

– Basis- en middelbaar onderwijs in de buurt. Goed bereikbaar internationaal onderwijs;

– Veel sportmogelijkheden in de buurt (hockey, tennis, voetbal en golf)

  • Speelmogelijkheden voor kinderen in het nabijgelegen Mariënpark

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen VBO-aankoopmakelaar in. Uw VBO-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.

Bovenstaande informatie is door SMASH Makelaars met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.