Nootdorp – De 25-jarige Michael Habets staat op woensdag en vrijdag met zijn bloemenkraam langs de Gildeweg/Hofweg in Nootdorp, vlakbij de eerste rotonde voorbij Van der Valk en Het Witte Paard richting Pijnacker-Nootdorp. Ook voor Michael zijn het bijzondere tijden. Hij gaat stug door met de bloemenverkoop vanaf zijn standplaats en via zijn website gewoonfleurig.nl.

De onlineverkoop neemt hand over hand toe. Steeds meer mensen nemen zelfs een ‘bloemenabonnement’ en laten wekelijks een boeket aan huis bezorgen. Meer en langer thuis zitten vraagt om fleur en kleur!

Moederdag
Speciaal voor 10 mei Moederdag heeft Michael nu een bijzondere actie ontwikkeld, samen met Ymke en Jeroen van Restaurant Kurk aan de Mallemolen in Den Haag. Deze jonge ondernemers moesten hun zaak sluiten door het corona virus en zijn in afwachting van wat de toekomst gaat brengen.

De gezamenlijke Moederdagactie houdt in dat je tot en met donderdag 7 mei online een prachtig boeket – klassiek of met veldbloemen – kunt bestellen bij Gewoon Fleurig inclusief een rijk gesorteerde borrelplank voor twee personen met een fles wijn, keuze uit wit rood of rosé. De plank is voorzien van de heerlijkste heerlijkheden op het gebied van kaas, vlees- en viswaren en andere lekkernijen voor bij een lekker Moederdagborreltje. Alles wordt op zondag 10 mei gratis thuisbezorgd. Michael vindt het mooi om iets anders te doen en tegelijk zijn vrienden van Restaurant Kurk een beetje te helpen in deze moeilijke tijden.

Kijk voor alle details en bestellingen op: gewoonfleurig.nl

Er wordt GRATIS thuis bezorgd in: Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Den Haag, Rijswijk, Delft, Midden-Delfland, Benthuizen, Zoeterwoude, Wassenaar, Voorschoten en Leiden.

Dit artikel verscheen eerder op telstar-online.nl