Wist u dat wij in de top van best beoordeelde makelaars in LeidschendamVoorburg staan? Daar zijn we trots op en we doen elke dag onze uiterste best om dit zo te houden. Wilt u ervaren hoe wij ons beste beentje voor kunnen zetten voor u? Neem dan eens contact met ons op

Makelaars in Voorburg-Leidschendam en Den Haag vergelijken

Zoekt u een goede makelaar om uw huis in Voorburg-Leidschendam of Den Haag te verkopen? Wij  maken het u makkelijk om een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Voorburg-Leidschendam en Den Haag te kiezen. Aan de hand van onze reviews weet u wat u van ons als makelaars in Voorburg-Leidschendam en Den Haag zou kunnen verwachten bij verkoop of aankoop van uw woning en hoe wij te werk zouden gaan. Advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Wat kost een aankoop- en/of verkoopmakelaar?

Alle makelaarskantoren zijn vrij om hun tarieven vast te stellen, hierdoor kunnen de makelaarstarieven per kantoor enorm verschillen. De meeste aankoopmakelaars in Voorburg-Leidschendam en Den Haag werken met een vast bedrag en gaan pas bij de tweede bezichtiging mee. Sommige kantoren vragen al een flink bedrag per iedere bezichtiging. Bij SMASH makelaars doen wij het anders wij werken op basis van no cure no pay. Dat wil zeggen: u betaalt niks vooraf (geen opstartkosten) en u betaald pas via de notaris, nadat wij een woning voor u gevonden hebben. Bij de verkoop van uw woning vragen sommige makelaarskantoren een vast bedrag en andere kantoren rekenen een courtage. Wanneer een makelaar een vast bedrag rekent loopt u het risico dat de des betreffende makelaar niet heel hard zal werken voor u als klant, want hij weet al wat u hem of haar gaat betalen. Wanneer u een courtage afspreekt krijgt de verkoopmakelaar een x percentage van de verkoop. Hierdoor is de makelaar extra gemotiveerd om wat beter zijn of haar best te doen. Bij SMASH makelaars reken wij met hele scherpe tarieven. Daarnaast handteren wij geen limiet op het aantal bezichtigen en werken wij ook niet met reservelijsten, dus iedereen kan de woning komen bekijken. Het is zeker de moeite waard om hierover met ons in gesprek te gaan.

Google beoordelingen SMASH makelaars. De makelaar in Leidschendam, Voorburg en de Haag met de beste reviews

Bent u van plan uw huis te verkopen?

Maak een juiste start met het kiezen van een goede makelaar in Voorburg-Leidschendam of Den Haag.  Bij SMASH makelaars bent u aan het juiste adres. Wij zijn een modern makelaarskantoor dat 7 dagen in de week bereikbaar is voor al haar opdrachtgevers. Wij werken ook in het weekend en de avonden. Hierdoor onderscheiden wij ons van de standaard kantoren en verkopen hierdoor het snelste uw woning.

Makelaar Voorburg-Leidschendam of Den Haag nodig?

Als u wilt weten hoe wij werken als verkoopmakelaar in Voorburg-Leidschendam of Den Haag eo. Kijk op Google of Funda wat onze opdrachtgevers van ons vinden en vergelijk dit maar met de andere kantoren in de Haagse regio.

Funda beoordelingen SMASH makelaars. De makelaar in Leidschendam, Voorburg en de Haag met de beste reviews
Makelaars in Leidschendam-Voorburg; Brix Makelaars Dijkhuizen Makelaars De Bruyn en Tak NVM Makelaardij Mares Makelaars DOEN NVM Makelaars De Wekker makelaardij Voorburg De Jong Makelaardij Agterdenbosch NVM Makelaars Axa Makelaardij Meijs & Alink Makelaardij Emil NVM makelaars WVK Makelaars C&D Makelaardij Van der Togt Makelaardij Metropole Makelaardij GAAFF Wonen Makelaardij Fred Smit Vastgoed Voorburg RE/MAX Adviseurs (makelaar in Haaglanden) Hogenboom Makelaardij Van Lieshout Kruize NVM Makelaars FASTGOED makelaars Spirit Vastgoed Vastelle Makelaars Rottgering makelaar voorburg Dekker makelaars Svdmakelaars Langezaal makelaars DIVA makelaars Live makelaars Makelaarsland HAN makelaardij Nivita Makelaars Frisia Makelaars