U heeft voor de verkoop van uw appartement in Voorburg een goede en betrouwbare verkoopmakelaar nodig? Neem dan contact op met SMASH makelaar. Wij houden van een duidelijke en transparante werkwijze. Verder rekenen wij altijd een scherpe courtage. Zonder extra kosten die u achteraf nog gefactureerd krijgt. SMASH makelaars kent zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn.

Stappenplan bij verkopen appartement in Voorburg

Hoe gaan wij te werk als we u begeleiden tijdens het verkopen van uw appartement in Voorburg? Allereerst bepalen we de verkoopstrategie. Dit doen we tijdens een vrijblijvend gesprek. Wij komen dan bij u langs en we bepalen de waarde van uw appartement. Gaan we over tot een tweede gesprek, dan komen we foto’s en plattegronden maken. Uiteraard schakelen we hierbij een professionele fotograaf in. Om uw appartement zo mooi maar realistisch mogelijk te presenteren. Zo snel mogelijk gaat uw appartement daarna in de verkoop. We maken hierbij uiteraard ook gebruik van Funda. Als er mensen een bezichtiging in uw appartement willen doen, moet alles natuurlijk perfect voor elkaar zijn. Wij geven op dit gebied deskundig en praktisch advies en kunnen zelfs een stylist hiervoor inzetten.
Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw appartement.

Bezichtigingen belangrijk bij verkoop appartement Voorburg

Bezichtigingen zijn erg belangrijk bij het verkopen van uw appartement in Voorburg. Zijn er bezoekers in uw appartement geweest, dan bent u natuurlijk ontzettend nieuwsgierig. Dat begrijpen wij volkomen en we houden u dan ook zeker op de hoogte. We hopen uiteraard dat er vervolgens gestart kan worden met de onderhandelingen. Wordt er een bod gedaan? U mag rekenen op ons advies. Na een mondelinge/schriftelijke overeenkomst wordt de koopakte opgemaakt. Als laatste volgt dan het bezoek aan de notaris om de woning definitief over te dragen en de verkoop af te ronden.