Uw woning verkopen in Den Haag

Door een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning  in Den Haag bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Wij verkopen woning in heel Den Haag

Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in. Wij zijn als makelaar actief in de volgende wijken van Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, BenoordenhoutScheveningen, Belgisch park, Archiepelbuurt, Vogelwijk, Vruchtenbuurt, Statenkwartier, Centrum Den HaagEscamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Kijkduin, Segbroek en Wateringse veld).
Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Verkopen van u woning in Den Haag met Funda

Als het gaat om uw woning verkopen Den Haag, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

 Bij de verkoop van uw woning Den Haag zijn korte lijntjes belangrijk

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. De verkoopmakelaar houdt u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.