“Vergroot uw kans op een snelle verkoop van uw woning met onze verkoopadviezen!”

De eerste indruk van uw woning begint op Funda. Oftewel de eerste bezichtiging begint tegenwoordig op het internet, de presentatie van uw woning is daarom belangrijker dan ooit tevoren.

Presenteer uw woning

Woningverkopers presenteren eigenlijk met de foto’s van hun woning een soort van advertentie op internet in dit geval Funda. Het is daarom des te belangrijker om met dit advertentieplatform optimaal om te gaan. Men zegt niet voor niks dat een mooie foto zegt meer dan 1000 woorden.

De perfecte uitstraling

Maar hoe zorgt u ervoor dat deze foto’s nu écht perfect zijn? Allereerst zorgen wij ervoor dat er door een professionele fotograaf foto’s gemaakt worden van uw woning. Deze foto’s zijn namelijk het visitekaartje van uw woning. Dus wanneer woningzoekers op Funda aan het zoeken zijn naar hun droomwoning in hun favoriete plaats en er op uw woning geklikt wordt omdat deze binnen hun zoekresultaten valt. Is het heel belangrijk dat de kijkers bij de eerste klik al het gevoel hebben ja hier wil ik wonen….

De makelaars die Leidschendam Voorburg, Den Haag e.o. kennen

Bent u opzoek naar een makelaar die de regio goed kent:
(YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhoutBenoordenhoutStatenkwartierArchiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch parkCentrum Den HaagEscamp, Haagse Hout, LaakkwartierSchilderswijkLoosduinenSegbroek, ScheveningenKijkduinOckenburgh en Wateringse Veld). Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!