Uw woning verkopen in Voorburg

Door een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Voorburg bent u bij SMASH makelaars de verkoopmakelaars van Voorburg aan het juiste adres. Zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Bel ons voor een afspraak en wij komen volledig vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een oriënteert gesprek. Wilt u via de mail of telefonisch iets aan ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.
Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg.

Woning verkopen in Voorburg met Funda

Als het gaat om uw woning verkopen in Voorburg, bepaalt u wat er gebeurt. Wij als verkoopmakelaar zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Bij de verkoop van uw woning in Voorburg zijn korte lijntjes belangrijk 

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij als verkoopmakelaar houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.