Wij van SMASH Makelaars zijn een actief makelaarskantoor in Voorburg onze lokale makelaars kennen de verschillende wijken in Voorburg als geen ander. Hierdoor kunnen wij uw woning voor de beste prijs verkopen. U bent bij ons makelaarskantoor aan het juiste adres voor de verkoop van uw huis of appartement in Voorburg. Bij de verkoop van uw huis in Essesteijn Voorburg kunt u veel steun hebben aan een ervaren makelaar. SMASH makelaars kent deze regio als de beste. Dit is erg belangrijk nu de huizenmarkt zo dynamisch is. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en we plannen dit graag voor u in. Natuurlijk bent u benieuwd naar de vraagprijs. Samen proberen we deze zo goed en eerlijk mogelijk vast te stellen. Op die manier zal de verkoop snel verlopen en ontvangt u een zo hoog mogelijke prijs.

Verkopen uw huis in Essesteijn Voorburg

Uw huis verkopen in Voorburg kan u veel stress opleveren. En dan hebben we nog niet eens over het verkrijgen van een goede prijs. Er komen zoveel zaken kijken bij het verkopen van een woning dat u soms het overzicht kwijtraakt. Een ervaren makelaar is dan ook echt onmisbaar. Zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Maakt u gebruik van een van onze deskundige makelaars, dan neemt deze zoveel mogelijk van u over. Is iets niet helder of maakt u zich ergens zorgen over, deel dat gerust met ons. Wij zijn er voor u tijdens het gehele traject. Dankzij onze ruime openingstijden kunnen we elkaar ook in de avonduren of in het weekend spreken. We zorgen voor een verkoopkrachtige presentatie en ook tijdens de bezichtigingen mag u helemaal op ons rekenen.

Courtage makelaar voor begeleiding verkoop huis in Essesteijn Voorburg

Wij mogen u begeleiden tijdens het verkopen van uw huis in Voorburg? U bent nog benieuwd naar de kosten? De courtage kan soms heel verschillend zijn bij de diverse makelaarskantoren. Nu is het wel een belangrijk punt om dit goed na te kijken. Het is niet altijd direct helder wat er precies bij de courtage is inbegrepen. Moet u nog apart betalen voor de opstartkosten of niet? Lijkt een makelaar een lage courtage te hebben? Vraag dan zeker na of u niet later nog voor bijvoorbeeld de plaatsing op Funda moet betalen. Ook kan het gebeuren dat u, wanneer u de overeenkomst met de makelaar beëindigt, opzegkosten gefactureerd krijgt. Wij hanteren een scherpe courtage. Dit is direct gecombineerd met een opstarttarief. Zo heeft u meteen een compleet pakket van diensten. U hoeft absoluut niet bang te zijn dat er later nog verborgen kosten om de hoek komen kijken. Wij houden van een transparante werkwijze