U zoekt een makelaar voor verkoop van uw woning in Berkel en Rodenrijs? SMASH makelaars is uw onmisbare steun tijdens de verkoop van uw woning. Er zijn mensen die zelf hun huis verkopen. Natuurlijk kunt u dit altijd proberen, maar toch komt er heel wat kijken bij de verkoop van een pand. Het verkopen van een woning is nu eenmaal niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen. Wij hebben als makelaarskantoor veel ervaring en kunnen u dan ook met raad en daad terzijde staan. Er zijn bijvoorbeeld veel regels waar u rekening mee dient te houden. Verder is het verkopen van een appartement weer heel anders dan het verkopen van een woning. Logischerwijs wilt u een zo hoog mogelijke verkoopprijs voor uw huis. En dat tegen de beste voorwaarden. Laat ons deze zorgen van u overnemen. Wij staan garant voor een deskundige begeleiding tijdens het gehele verkooptraject. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Contact voor woning verkoop met makelaarskantoor Berkel en Rodenrijs

Neem contact op met de verkoopmakelaar van Berkel en Rodenrijs als u onze begeleiding op prijs stelt. SMASH Makelaars staat graag voor u klaar. Mail of bel ons en we helpen u snel verder. Wij zijn een betrokken kantoor met een groot aantal zelfstandige makelaars. Voor veel klanten is vooral de vraagprijs een belangrijk onderwerp. Dat begrijpen wij volkomen. Samen met u proberen we een zo realistisch mogelijke prijs vast te stellen. Niet te laag en niet te hoog. Uit de praktijk is al diverse keren gebleken dat dit zorgt voor een sneller verkoopproces en een hogere verkoopopbrengst. Wellicht wilt u liever niet adverteren. Of u wel of niet meedoet aan het organiseren van een open huis is ook helemaal aan u. Samen met u bepalen we de volledige verkoopstrategie. Wij zijn flexibel. Uiteraard zullen we u op een professionele wijze adviseren.

Een makelaar in Berkel en Rodenrijs die op de hoogte is van wet- en regelgeving

Voor de woning verkoop een makelaarskantoor Berkel en Rodenrijs nodig? Natuurlijk zoekt u dan een kantoor met makelaars waarop u kunt vertrouwen. Er komt heel wat kijken bij het verkopen van een huis. Veel dingen kunt u gelukkig volledig aan ons overlaten. Zo zijn en blijven wij continue op de hoogte van juridische en milieutechnische zaken. Ook als het gaat om bouwkundige aspecten weten wij precies wat er van belang is. Heeft u nog vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.