Makelaar Den Haag

Wij van SMASH Makelaars zijn een actief makelaarskantoor in Den Haag onze lokale makelaars kennen de verschillende wijken in Den Haag als geen ander. Hierdoor kunnen wij uw woning voor de beste prijs verkopen. U bent bij ons makelaarskantoor aan het juiste adres voor de verkoop van uw huis of appartement in Den Haag.

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Den Haag bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Wij zijn als makelaar actief in de volgende wijken van Den Haag (YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhoutBenoordenhoutStatenkwartier,
Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch parkCentrum Den HaagEscamp, Haagse Hout, LaakkwartierSchilderswijkLoosduinen,
Segbroek, ScheveningenKijkduinOckenburgh en Wateringse Veld).

Wonen in Den Haag

Den Haag is met meer dan 525.000 inwoners na Amsterdam en Rotterdam de op twee na grootste stad van Nederland. De stad is natuurlijk met name bekend als de plek waar de regering zetelt. Weliswaar is Amsterdam onze echte hoofdstad, maar Den Haag is het centrum van de macht, waar niet alleen de Eerste en Tweede Kamer zetelen, maar ook de meeste ministeries gevestigd zijn, net als de meeste buitenlandse ambassades en consulaten en diverse internationale gerechtshoven. Ook de Koning met zijn gezin woont in Den Haag. Den Haag is opgebouwd uit verschillende wijken.

Veel werkgelegenheid in Den Haag

De diverse overheidsinstellingen in de Den Haag zorgen samen voor ongeveer een kwart van de werkgelegenheid in de stad. Op een goede tweede plaats staat de zakelijke dienstverlening. Maar er zijn ook veel banen in de toeristische sector te vinden. Den Haag is namelijk een populaire bestemming bij zowel Nederlandse als buitenlandse toeristen. Enerzijds vanwege de oude binnenstad met haar fraaie grachten en een enorme hoeveelheid monumenten en oude historische gebouwen. Aan de andere kant trekken de twee gezellige badplaatsen Scheveningen en Kijkduin vele mensen naar de Haagse kust.

Woning aanbod aan koopwoningen in Den Haag

Het woningaanbod in Den Haag is zeer divers. In de bruisende binnenstad vindt u een groot aanbod aan koopwoningen, variërend van mooie oude, monumentale panden tot eigentijdse appartementen en gezellige gezinswoningen, in uiteenlopende prijsklassen. Wilt u in het hart van de stad wonen in de nabijheid van historie, cultuur en winkels? Of verkiest u de rust en het weidse uitzicht over de polders? Misschien wilt u graag dichtbij het strand wonen, maar wel met alle voorzieningen van een grote stad binnen handbereik. In alle gevallen bent u in Den Haag op de juiste plek.

Bereikbaarheid Den Haag

De gemeente Den Haag is uitstekend te bereiken via verschillende snelwegen, die uitkomen op de ringweg rond de stad. Met de trein bent u vanaf de hoofdstations Den Haag CS of Hollands Spoor in een half uurtje in Rotterdam of Amsterdam. Bovendien vertrekken er meerdere keren per dag rechtstreekse treinen naar alle uithoeken van het land. Vanaf vliegveld Rotterdam The Hague Airport vertrekken dagelijks meerdere vluchten naar bestemmingen over de hele wereld. Binnen de gemeentegrenzen van Den Haag heeft u de keuze uit een uitgebreid netwerk van bussen en 10 tramlijnen.

Den Haag heeft het van Statige herenhuizen tot groene woonwijken

De stad is opgesplitst in acht stadsdelen, die ieder op hun beurt weer zijn onderverdeeld in wijken en buurten. De grootste stadsdelen zijn Escamp en Centrum, beide met meer dan 100.000 inwoners. Met name in het centrum is er een ruim aanbod aan oude, statige koopwoningen, zoals herenhuizen en grachtenpanden. Aan de randen van de stad vindt u juist ruim opgezette, groene woonwijken zoals Oostduinen, Scheveningen en Westbroekpark, met ruime eengezinswoningen met tuin en garage. Voor een grote stad heeft Den Haag opvallend veel natuur. U vindt er meerdere stadsparken, bossen en landgoederen. De stad is omringd door polders en weilanden en heeft natuurlijk het ruige duinlandschap met daarachter een lang zandstrand met een weids uitzicht over de Noordzee.

Koopwoningen in Den Haag: Vroondaal

Heel actueel is het project Vroondaal. Vroondaal is een nieuwbouwwijk die verrijst in het natuur- en recreatiegebied Madestein, dat grenst aan de duinen en het strand van Kijkduin en Ter Heijde. Vanuit deze wijk bent u in vijf minuten op het strand, maar ook in Loosduinen voor de dagelijkse boodschappen. En binnen een kwartier bent u in hartje Den Haag waar u heerlijk kunt shoppen of zich kunt onderdompelen in het bruisende uitgaansleven. In totaal worden in deze nieuwe wijk sinds 2008 zo’n 2000 koopwoningen gebouwd.