Een woning kopen in Voorburg

Een koopwoning in Voorburg koopt u met SMASH Makelaars! Wij kennen de plaats Voorburg als geen ander en vertellen u hierover graag meer. Met circa 40.000 inwoners is Voorburg een middelgrote stad grenzend aan Den Haag en Rijswijk in de provincie Zuid-Holland. De stad bevindt zich in geheel verstedelijkt gebied, wat ertoe geleid heeft dat de plaatsen Voorburg en Leidschendam zijn samen gegaan tot de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Dat Voorburg inmiddels volledig is vast gegroeid aan Den Haag brengt de voordelen van een grote stad dichterbij. Bovendien bent u vanuit Voorburg zo op het strand van Scheveningen en Wassenaar. Met ook Leiden / Amsterdam en Rotterdam aan de ander kant is het zeer de moeite waard om u te oriënteren op koopwoningen in Voorburg. De ideale uitvalswegen van en naar Voorburg voor uw woon-werkverkeer. Via het knooppunt Prins Clausplein kunt u makkelijk kiezen waar u naartoe wilt (A4 of de A12). Bij het historische centrum van Voorburg ligt het station met de spoorlijn Gouda-Den Haag. Aan de rand van Voorburg ligt het station Den Haag Laan van NOI, wat u snel richting Amsterdam-Rotterdam brengt. Bovendien zijn er een aantal haltes van de RandstadRail te vinden in Voorburg. Verder beweegt u zich gemakkelijk van en naar Voorburg met de verschillende tram, stads- en streekbussen.

Koopwoningen in Voorburg

Het aantal koopwoningen in Voorburg is niet erg ruim, maar er is regelmatig nieuw aanbod. Het historische centrum vindt u veel monumentale panden. Naar de rand van Voorburg toe zijn er veel naoorlogse koopwoningen en nieuwbouwwoningen gebouwd. En natuurlijk ook verschillende soorten appartementencomplexen. De wijk Essesteijn is een van de kindvriendelijke wijken en bied ook voldoende ruimte seniorenwoningen. Ook voor starters biedt Leidschendam-Voorburg een ruim aanbod in koopwoningen / appartementen zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving.

Wat zijn een koopwoningen?

Op de woningmarkt zijn er twee verschillende typen woningen: huurwoningen en koopwoningen. Een koopwoning wordt, in tegenstelling tot een huurwoning, het persoonlijke bezit van de koper. Deze koopwoning is dus van uzelf, en stelt u in staat deze ook weer te verkopen. In Voorburg treft u regelmatig een te koop staande woningen aan, die qua prijs variëren door locatie, grootte en staat van de woning. SMASH Makelaars heeft regelmatig koopwoningen in Voorburg beschikbaar en wij helpen u dan ook graag met uw zoektocht naar een dergelijke woning.

Voordelen van een koopwoning

Als u een koopwoning in Voorburg wilt kopen, dan zijn er een aantal voordelen op te noemen om dit te doen. Als u een kwalitatief goede woning weet te bemachtigen, dan is de kans groot dat als gevolg van inflatie en schaarste aan woningen uw koopwoning na verloop van tijd meer waard wordt. Bij een plaats als Voorburg dat dicht tegen Den Haag aan ligt, kan een dergelijke investering in een woning de moeite waard zijn. Wat voor veel mensen meespeelt bij het kopen van een woning, is de vrijheid om te doen en te laten met uw woning wat u wilt. Zoals de woning intern of extern te verbouwen.

Een bestaande koopwoning in Voorburg kopen?

Kiest u voor een bestaande koopwoning in Voorburg, dan zijn er een aantal stappen die u moet doorlopen. Allereerst oriënteert u zich op het woningaanbod in de wijken van Voorburg waar u wilt wonen. Welke wensen heeft uzelf en welke mogelijkheden bieden de koopwoningen in Voorburg? Denk hierbij vooral aan de prijsklasse van de woning. De hulp van SMASH Makelaar kan u verder op weg helpen bij dit proces. SMASH Makelaars kent de markt in Voorburg en kan u gericht helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning woning.

Een woning kopen in Voorburg met SMASH Makelaars

Wanneer u een bestaande koopwoning wilt kopen, wij kunnen u gericht helpen met uw zoektocht naar een woning naar wens in Voorburg. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.