VOORBURG IS VOOR VEEL MENSEN EEN AANTREKKELIJKE GEMEENTE OM IN TE WONEN.

Het is een van de oudste plaatsjes van Nederland, met een rijke geschiedenis. De vele monumentale gebouwen geven de stad een authentiek karakter. In de  oude stadkern vind u veel gezellige winkeltjes, restaurants, barretjes en speciaalzaken. Kiest u liever voor snel en praktisch winkelen? Dan is er aan het Koningin Julianaplein een winkelcentrum met een uitgebreid winkelaanbod of u gaat naar Leidschendam naar de Westfield Mall of the Netherlands.

Of u nu van rust of van dynamiek houdt, als u in Voorburg woont heeft u beide dicht bij huis. Voorburg ligt langs de Vliet en heeft veel groen in de verschillende wijken en parken. Woont u in Voorburg, dan woont u zeer dicht bij Den Haag. Hierdoor profiteert u dus naast het wonen in een “dorp” ook van de luxe van een stad dichtbij. Voorburg ligt zeer centraal als u in de Randstad werkt. Zo heeft u uitstekende verbinding met zowel Amsterdam, Rotterdam zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Makelaar in Voorburg nodig?

Ben je op zoek naar een echte lokale makelaar die alle verschillende wijken in Voorburg goed kent? Dan ben je bij SMASH Makelaars op het juiste adres. Wij kennen Voorburg als geen ander. En helpen u graag bij het vinden van de juiste woning voor u.

Onze makelaars kennen Voorburg als geen ander, zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Dit is heel belangrijk aangezien de huizenmarkt in Voorburg ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs van uw huidige woning in Voorburg. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

Deskundige aankoop begeleiding

Voor een deskundige begeleiding bij het kopen van uw woning in Voorburg bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede strategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle aankoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af.

Aankopen woning in Voorburg

Als het gaat om uw woning kopen in Voorburg, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er als aankoopmakelaar voor u om u deskundige tips en adviezen te geven, maar het is helemaal aan u hoe we de aankoop verder invullen. Wij proberen iedere bezichtiging met u mee te gaan en wanneer u de woning interessant vindt kunnen wij gelijk voor u aan de slag gaan.

Korte lijntjes belangrijk bij kopen van een woning Voorburg

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het kopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er veel kijkers bij een bezichtiging zijn. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling over de bevindingen en wat de des betreffende woning waard is, zodat u up to date blijft.