Een appartement of huis verkopen in Ypenburg

Een koopwoning in Ypenburg verkoopt u met SMASH Makelaars! Wij kennen de wijk Ypenburg als geen ander en vertellen u hierover graag meer. Met circa 26.000 inwoners is Ypenburg een middelgrote Vinex wijk van Den Haag en grenzend aan Delft/Rijswijk en Leidschenveen.

Dat Ypenburg inmiddels volledig is vast gegroeid aan Den Haag brengt de voordelen van een grote stad dichterbij. Bovendien bent u vanuit Ypenburg zo op het strand van Scheveningen en Wassenaar. Met ook Leiden / Amsterdam en Rotterdam aan de ander kant is het zeer de moeite waard om u te oriënteren op koopwoningen in Ypenburg. De ideale uitvalswegen van en naar Ypenburg voor uw woon-werkverkeer. Via het knooppunt Prins Clausplein kunt u makkelijk kiezen waar u naartoe wilt (A4 of de A12).

Een woning verkopen in Ypenburg met SMASH Makelaars

Wanneer u uw bestaande koopwoning wilt verkopen, kunnen wij u gericht helpen. Wilt u meer weten over hoe wij werken en onze tarieven? Neem contact met ons op. Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Ypenburg bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij de verkopen van uw woning in Ypenburg

Als het gaat om uw woning verkopen Ypenburg, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij de verkoop van uw woning in Ypenburg

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.