Een woning kopen in Ypenburg

Een koopwoning in Ypenburg koopt u met SMASH Makelaars! Wij kennen Ypenburg als geen ander en vertellen u hierover graag meer. Met circa 26.000 inwoners is Ypenburg een middelgrote Vinex wijk van Den Haag en grenzend aan Delft/Rijswijk en Leidschenveen.

Dat Ypenburg inmiddels volledig is vast gegroeid aan Den Haag brengt de voordelen van een grote stad dichterbij. Bovendien bent u vanuit Ypenburg zo op het strand van Scheveningen en Wassenaar. Met ook Leiden / Amsterdam en Rotterdam aan de ander kant is het zeer de moeite waard om u te oriënteren op koopwoningen in Ypenburg. De ideale uitvalswegen van en naar Ypenburg voor uw woon-werkverkeer. Via het knooppunt Prins Clausplein kunt u makkelijk kiezen waar u naartoe wilt (A4 of de A12).

Koopwoningen in Ypenburg

Het aantal koopwoningen in Ypenburg is niet erg ruim, maar er is regelmatig nieuw aanbod. En natuurlijk ook verschillende soorten appartementencomplexen. Ypenburg is opgebouwd in verschillende De wijken.

Wat zijn een koopwoningen?

Op de woningmarkt zijn er twee verschillende typen woningen: huurwoningen en koopwoningen. Een koopwoning wordt, in tegenstelling tot een huurwoning, het persoonlijke bezit van de koper. Deze koopwoning is dus van uzelf, en stelt u in staat deze ook weer te verkopen. In Ypenburg treft u regelmatig een te koop staande woningen aan, die qua prijs variëren door locatie, grootte en staat van de woning. SMASH Makelaars heeft regelmatig koopwoningen in Ypenburg beschikbaar en wij helpen u dan ook graag met uw zoektocht naar een dergelijke woning.

Voordelen van een koopwoning

Als u een koopwoning in Ypenburg wilt kopen, dan zijn er een aantal voordelen op te noemen om dit te doen. Als u een kwalitatief goede woning weet te bemachtigen, dan is de kans groot dat als gevolg van inflatie en schaarste aan woningen uw koopwoning na verloop van tijd meer waard wordt. Bij een plaats als Ypenburg dat dicht tegen het centrum van Den Haag aan ligt, kan een dergelijke investering in een woning de moeite waard zijn. Wat voor veel mensen meespeelt bij het kopen van een woning, is de vrijheid om te doen en te laten met uw woning wat u wilt. Zoals de woning intern of extern te verbouwen.

Een bestaande koopwoning in Ypenburg kopen?

Kiest u voor een bestaande koopwoning in Ypenburg, dan zijn er een aantal stappen die u moet doorlopen. Allereerst oriënteert u zich op het woningaanbod in de wijken van Ypenburg waar u wilt wonen. Welke wensen heeft uzelf en welke mogelijkheden bieden de koopwoningen in Ypenburg? Denk hierbij vooral aan de prijsklasse van de woning. De hulp van SMASH Makelaar kan u verder op weg helpen bij dit proces. SMASH Makelaars kent de markt in Ypenburg en kan u gericht helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning woning.

Een woning kopen in Ypenburg met SMASH Makelaars

Wanneer u een bestaande koopwoning wilt kopen, wij kunnen u gericht helpen met uw zoektocht naar een woning naar wens in Ypenburg. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

Uw makelaar voor Ypenburg

Wilt u uw woning in Ypenburg verkopen? En bent u opzoek naar een makelaar? Wij hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaar van Ypenburg al velen mensen aan hun droomwoning in Ypenburg geholpen.
Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende wijken in Ypenburg, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.” De wijk Ypenburg bestaat uit zes buurten: De Bras, Singels, Waterbuurt, Bosweide, De Venen en Morgenweide. Sinds de herverdeling van de gemeente Den Haag in 2002 is het stadsdeel Leidschenveen-Ypenburg ontstaan. Met SMASH Makelaars bent u verzekerd van een ervaren makelaar bij de aankoop van een woning en verkoop van uw woning.
Wij van SMASH Makelaars zijn Precies en gedreven; geen prototype ‘snelle makelaarsjongens’ maar eerder ‘no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit de diverse reviews op Google.

Aankoopmakelaar in Ypenburg

De aankoop van een woning of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten van uw makelaar in Ypenburg

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder extra of verborgen kosten.

Bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning staat makelaardij Ypenburg voor u klaar. Bij SMASH makelaars mag u rekenen op een professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Wij zijn in de regio het grootste makelaarskantoor. Op diverse plaatsen kunt u ons bezoeken. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn zeer flexibel. Ook al zijn wij een groot kantoor, we kiezen voor een persoonlijke benadering. U krijgt een makelaar als contactpersoon. Deze behartigt uw belangen. Interesse? Kom vrijblijvend een keer bij ons langs of bel voor een afspraak.

Stevige onderhandelingen door SMASH makelaars Ypenburg

Als u een makelaar in Ypenburg zoekt, wilt u ongetwijfeld niet de eerste de beste makelaar. Zeker bij de verkoop of aankoop van een woning zijn precisie en professionaliteit belangrijk. Wij rekenen daarnaast ook nog zeer scherpe tarieven. Ook stevig onderhandelen behoort tot onze expertises. Als we een verkoopbedrag hebben vastgesteld, doen we er alles aan om dit voor u als verkoper te realiseren. Dankzij onze werkwijze mag u rekenen op een zo gunstig mogelijke prijs. Ons courtage bestaat uit een presentatietarief en een vast tarief. Wilt u weten wat dit precies inhoudt? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een gesprek bij ons aan. We geven u dan meer informatie en we vertellen wat ons stappenplan betekent. Stelt u het op prijs om allereerst een waardebepaling van uw woning te ontvangen? Dit kunt u online bij ons aanvragen.

Flexibiliteit bij SMASH makelaardij Ypenburg hoog in het vaandel

Bij ons makelaarskantoor in Ypenburg en omstreken staat flexibiliteit hoog in het vaandel. We merken dat onze klanten het vaak prettig vinden om juist in het weekend een afspraak te maken. Overdag is het soms lastig om een gaatje te vinden in de drukke agenda’s. Daarom zijn wij ook in de avonduren bereikbaar. Ruime openingstijden en flexibiliteit zijn bij ons gegarandeerd.