Een woning kopen in Leidschendam

Een koopwoning in Leidschendam koopt u met SMASH Makelaars! Wij kennen de plaats Leidschendam als geen ander en vertellen u hierover graag meer. Met circa 40.000 inwoners is Leidschendam een middelgrote stad grenzend aan Voorburg en Voorschoten in de provincie Zuid-Holland. De stad bevindt zich in geheel verstedelijkt gebied, wat ertoe geleid heeft dat de plaatsen Voorburg en Leidschendam zijn samen gegaan tot de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Dat Leidschendam inmiddels volledig is vast gegroeid aan Voorburg brengt de voordelen van een grote stad dichterbij. Bovendien bent u vanuit Leidschendam-Voorburg zo op het strand van Scheveningen en Wassenaar. Met ook Leiden / Amsterdam en Rotterdam aan de ander kant is het zeer de moeite waard om u te oriënteren op koopwoningen in Leidschendam. De ideale uitvalswegen van en naar Leidschendam voor uw woon-werkverkeer. Via het knooppunt Prins Clausplein kunt u makkelijk kiezen waar u naartoe wilt (A4 of de A12). Bij het historische centrum van Voorburg ligt het station met de spoorlijn Gouda-Den Haag. Aan de rand van Voorburg ligt het station Den Haag Laan van NOI, wat u snel richting Amsterdam-Rotterdam brengt. Bovendien zijn er een aantal haltes van de RandstadRail te vinden in Leidschendam. Verder beweegt u zich gemakkelijk van en naar Voorburg met de verschillende tram, stads- en streekbussen.

Koopwoningen in Leidschendam

Het aantal koopwoningen in Leidschendam is niet erg ruim, maar er is regelmatig nieuw aanbod. In het centrum vindt u enkele monumentale panden. Naar de rand van Leidschendam toe zijn er veel naoorlogse koopwoningen en nieuwbouwwoningen gebouwd. En natuurlijk ook verschillende soorten appartementencomplexen. Onze makelaars kennen Leidschendam als geen ander, zowel het oude Leidschendam als de andere wijken in Leidschendam denk hierbij aan de wijken DuivenvoordeDe Heuvel en AmstelhofDe PrinsenhofDamsigtDe RietvinkDe Zijde’t LienHet RaadhuiskwartierPark VeursehoutPark LeeuwenberghVerzetheldenwijk en de plaats Stompwijk

Wat zijn koopwoningen?

Op de woningmarkt zijn er twee verschillende typen woningen: huurwoningen en koopwoningen. Een koopwoning wordt, in tegenstelling tot een huurwoning, het persoonlijke bezit van de koper. Deze koopwoning is dus van uzelf, en stelt u in staat deze ook weer te verkopen. In Voorburg treft u regelmatig een te koop staande woningen aan, die qua prijs variëren door locatie, grootte en staat van de woning. SMASH Makelaars heeft regelmatig koopwoningen in Leidschendam beschikbaar en wij helpen u dan ook graag met uw zoektocht naar een dergelijke woning.

Voordelen van een koopwoning

Als u een koopwoning in Leidschendam wilt kopen, dan zijn er een aantal voordelen op te noemen om dit te doen. Als u een kwalitatief goede woning weet te bemachtigen, dan is de kans groot dat als gevolg van inflatie en schaarste aan woningen uw koopwoning na verloop van tijd meer waard wordt. Bij een plaats als Leidschendam dat dicht tegen Den Haag aan ligt, kan een dergelijke investering in een woning de moeite waard zijn. Wat voor veel mensen meespeelt bij het kopen van een woning, is de vrijheid om te doen en te laten met uw woning wat u wilt. Zoals de woning intern of extern te verbouwen.

Een bestaande koopwoning in Leidschendam kopen?

Kiest u voor een bestaande koopwoning in Leidschendam, dan zijn er een aantal stappen die u moet doorlopen. Allereerst oriënteert u zich op het woningaanbod in de wijken van Leidschendam waar u wilt wonen. Welke wensen heeft uzelf en welke mogelijkheden bieden de koopwoningen in Leidschendam? Denk hierbij vooral aan de prijsklasse van de woning. De hulp van SMASH Makelaar kan u verder op weg helpen bij dit proces. SMASH Makelaars kent de markt in Leidschendam en kan u gericht helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning woning.

Een woning kopen in Leidschendam met SMASH Makelaars

Wanneer u een bestaande koopwoning wilt kopen, wij kunnen u gericht helpen met uw zoektocht naar een woning naar wens in Leidschendam. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.