Bij de aankoop van een woning in Delft komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die Delft erg goed kent.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Delft. In dit proces van het kopen van een nieuwe woning willen wij u als makelaar begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Delft heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar van deze woning in Delft niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar van deze woning dient primair de belangen van de verkoper.

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Ik realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u. Daarnaast helpen wij u graag als verkoopmakelaar van uw huidige woning.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of  een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huis? Klik op de volgende link om u aan te melden: Waardebepaling Delft