Aankoopmakelaar bij kopen woning in Leidschendam

Bij de kopen van een woning in Leidschendam is het verstandig om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die Leidschendam erg goed kent. Wij van SMASH Makelaars zijn als aankoopmakelaar onder andere gespecialiseerd in het begeleiden bij het aankopen van een huis in Leidschendam. Dit komt omdat wij al jaren actief zijn in Leidschendam. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Leidschendam. In dit proces van het kopen van een nieuw huis in Leidschendam willen wij u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Leidschendam heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar van deze woning in Leidschendam niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar van deze woning in Leidschendam dient primair de belangen van de verkoper.

Wat doet een aankoopmakelaar in Leidschendam

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs van uw nieuwe huis in Leidschendam voor u. Onze makelaars kennen Leidschendam als geen ander, zowel het centrum van Leidschendam als de verschillende wijken van Leidschendam denk hierbij aan de wijken
DuivenvoordeDe Heuvel en AmstelhofDe PrinsenhofDamsigtDe RietvinkDe Zijde’t LienHet RaadhuiskwartierPark VeursehoutPark LeeuwenberghVerzetheldenwijk en Stompwijk. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. Daarnaast helpen wij u graag bij de verkoop van uw woning. Wilt u meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op onze website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huis? Klik op de volgende link om u aan te melden: Waardebepaling Leidschendam

Deskundige begeleiding bij kopen van uw woning in Leidschendam met aankoopmakelaar

Voor een deskundige begeleiding bij de kopen van uw woning in Leidschendam bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede aankoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle kopen van uw huis of appartement in Leidschendam. Wij komen graag bij u langs. Wilt u via de mail of telefonisch iets aan ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw huidige woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Korte lijntjes belangrijk bij kopen van uw woning in Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het kopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft over uw mogelijkheden.