Bij de aankoop van een woning in Zoetermeer komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die Zoetermeer erg goed kent.

Aankoopmakelaar in Zoetermeer SMASH Makelaars

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Zoetermeer. In dit proces van het kopen van een nieuwe woning willen wij u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Zoetermeer heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar van deze woning in Zoetermeer niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar van deze woning dient primair de belangen van de verkoper.

Aankoopmakelaar in Zoetermeer gaat voor uw belang

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Hoe werkt de aankoopmakelaar in Zoetermeer

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of  een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huis? Klik op de volgende link om u aan te melden: Waardebepaling woning Zoetermeer