U heeft voor de verkoop van uw appartement in het centrum van Den Haag een goede en betrouwbare makelaar nodig? Neem dan contact op met de makelaars voor Den Haag. Wij houden van een duidelijke en transparante werkwijze en werken op basis van No cure, No pay. Verder rekenen wij altijd een scherpe courtage. Zonder extra kosten die u achteraf nog gefactureerd krijgt. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw appartement in Den Haag.

Stappenplan bij verkopen appartement in centrum van Den Haag

Hoe gaan wij te werk als we u begeleiden tijdens het verkopen van uw appartement in het centrum van Den Haag? Allereerst bepalen we de verkoopstrategie. Dit doen we tijdens een vrijblijvend gesprek. Wij komen dan bij u langs en we bepalen de waarde van uw appartement. Gaan we over tot een tweede gesprek, dan komen we foto’s en plattegronden maken. Uiteraard schakelen we hierbij een professionele fotograaf in. Om uw appartement zo mooi maar realistisch mogelijk te presenteren. Zo snel mogelijk gaat uw appartement daarna in de verkoop. We maken hierbij uiteraard ook gebruik van Funda. Als er mensen een bezichtiging in uw appartement willen doen, moet alles natuurlijk perfect voor elkaar zijn. Wij geven op dit gebied deskundig en praktisch advies en kunnen zelfs een stylist hiervoor inzetten.

Bezichtigingen belangrijk bij verkoop appartement centrum van Den Haag

Bezichtigingen zijn erg belangrijk bij het verkopen van uw appartement centrum van Den Haag. Zijn er bezoekers in uw appartement geweest, dan bent u natuurlijk ontzettend nieuwsgierig. Dat begrijpen wij volkomen en we houden u dan ook zeker op de hoogte. We hopen uiteraard dat er vervolgens gestart kan worden met de onderhandelingen. Wordt er een bod gedaan? U mag rekenen op ons advies. Na een mondelinge/schriftelijke overeenkomst wordt de koopakte opgemaakt. Als laatste volgt dan het bezoek aan de notaris om de woning definitief over te dragen en de verkoop af te ronden.

Verkoop uw woning met behulp van de verkoopmakelaar van Den Haag

Heeft u jarenlang met plezier in uw woning in Den Haag of directe omgeving gewoond, dan kan het tijd worden om naar een nieuwe woning uit te kijken. Uw woning wordt misschien te klein vanwege gezinsuitbreiding of u wordt een dagje ouder en wil de trappen niet meer op en af lopen. Het zal niet altijd een leuke stap zijn, maar als u uiteindelijk definitief gekozen heeft om uw woning te verkopen, is het belangrijk om hiervoor een deskundige verkoopmakelaar van Den Haag in te schakelen. Smash Makelaars is een professionele makelaar die goed op de hoogte is van de woningmarkt in de regio Den Haag. Wij geven u de beste adviezen en helpen u van begin tot eind door het verkoopproces. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.
Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Den Haag.

De beste verkoopstrategie door verkoopmakelaardij van Den Haag

Iedere huis of appartement is verschillend en trekt een andere doelgroep. Gezinnen zullen afkomen op eengezinswoningen met meerdere kamers, terwijl een een alleenstaande op zoek is naar een klein appartement. Ieder verkoopproces is daarom anders en vergt een andere verkoopstrategie. Een verkoopmakelaardij voor Den Haag geeft u de beste adviezen hoe u uw verkoopstrategie kunt aanpakken. SMASH Makelaars stelt voor u een verkoopstrategie op maat op en de makelaar zal u tijdens het gehele verkoopproces begeleiden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en staat u er bij de onderhandelingen over de verkoopprijs er niet alleen voor.

SMASH Makelaars is uw verkoopmakelaar voor de regio Den Haag

Of u nu de juiste verkoopwaarde van uw woning wilt laten bepalen of ondersteuning nodig heeft bij het onderhandelen met een potentiële koper, SMASH Makelaars is uw partner. Als verkoopmakelaar Regio Den Haag heeft SMASH Makelaars veel kennis over de Haagse woningmarkt (YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhoutBenoordenhout, StatenkwartierArchiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park,
Centrum Den HaagEscamp, Haagse Hout, LaakkwartierSchilderswijkLoosduinenSegbroek, Scheveningen,  KijkduinOckenburgh en Wateringse Veld)
en in de omliggende regio’s. De makelaars van SMASH Makelaars weten hoe de situatie en de prijzen in uw buurt zijn. Hierdoor zijn ze in staat om u van goede adviezen te voorzien en uw woning succesvol op de woningmarkt te brengen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!