Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Appartement verkopen Voorburg

Verkoop van uw appartement in Voorburg met behulp van de verkoopmakelaar van Voorburg

Voorburg is een geliefde plek om te wonen. U zit altijd in de buurt van de stad Den Haag en toch kunt u hier genieten van rust. Uw woning in Voorburg verkopen zou u dus goed af moeten gaan, maar dan moet u wel weten wat er allemaal bij komt kijken. Ongetwijfeld verkoopt u niet dagelijks uw woning, dus voor verkoop kunt u het beste kiezen voor de beste en meest professionele verkoopmakelaar Voorburg. Dan komt u al snel uit bij SMASH makelaars het makelaars kantoor van Voorburg. Uiteraard laten wij van SMASH makelaars de beslissingen aan u over, maar om  alle werkzaamheden rondom de verkoop goed te regelen is het prettig dat onze makelaars altijd voor u klaar staan.

Appartement verkopen in Voorburg

Zoekt u een ervaren en gepassioneerde makelaar voor de verkoop van uw appartement in Voorburg? Dan bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Wij zorgen altijd voor een contactpersoon en een persoonlijke benadering vinden we niet meer dan vanzelfsprekend. Wij werken met zelfstandige makelaars. In de regio Haaglanden hebben we diverse kantoren en zo zijn we dan ook tegelijk het grootste makelaarskantoor. Toch bent u bij ons absoluut geen nummer. Maak direct een afspraak en ervaar onze persoonlijke en professionele aanpak. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw appartement.

Afspraak maken met makelaar voor verkopen appartement Voorburg

Wij bieden u een totale begeleiding bij het verkopen van uw appartement in Voorburg. Wilt u ons eerst vrijblijvend spreken? We kunnen hiervoor direct een afspraak maken dat er een makelaar van ons kantoor bij u langs komt. We zorgen dan voor een nauwkeurig waardebepaling van het appartement en we bespreken de verkoopstrategie. Onze tarieven zijn scherp. De courtage die u betaalt is inclusief opstartkosten. U heeft zeker niet te maken met kosten die achteraf nog aan u worden gefactureerd.

Bezichtigingen belangrijk bij verkoop appartement Voorburg

Het verkopen van uw appartement in Voorburg vraagt waarschijnlijk veel van u. Een woning verkopen en daarna verhuizen is een van de meest stressvolle perioden in het leven van mensen. Het is altijd spannend hoeveel uw pand uiteindelijk oplevert. Ook kan het veel van mensen vragen om de woning of het appartement verkoop klaar te krijgen. Wij geven u ook op dat terrein deskundig advies. Uiteraard hoopt u op een vlotte eerste bezichtiging. Toch vraagt dit ook het een en ander van u. Het appartement moet er schoon en opgeruimd uitzien. Zo is het verkopen van een appartement niet iets dat u er zomaar even bij doet. Een betrouwbare makelaar is dan ook erg belangrijk. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. En dankzij onze actieve verkoopstrategie kunnen we in veel gevallen zorgen voor een snelle en goede verkoop.

JA, IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio Voorburg dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!