Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Verkoopmakelaar Bezuidenhout

Vertrouw op de expertise van de verkoopmakelaar Bezuidenhout Den Haag

U heeft besloten dat u Bezuidenhout gaat verlaten of dat u een andere woning in Bezuidenhout gaat betrekken? Hoe zit het met de verkoop van uw huidige woning? U moet er rekening mee houden dat het verkopen van een woning altijd veel voeten in de aarde heeft. U doet er goed aan om de expertise aan te spreken van een betrouwbare verkoopmakelaar Bezuidenhout. Als lokale makelaar kan hij u alles vertellen over waar u aan moet denken en uiteraard wat uw woning zou kunnen opbrengen. SMASH Makelaars is een verkoopmakelaar Bezuidenhout, die u graag door het gehele verkoopproces helpt. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Verkoopmakelaardij Bezuidenhout Den Haag helpt u stap voor stap uw woning te verkopen

Het gehele verkoopproces bestaat uit diverse stappen. Een eerste stap is het bepalen van de vraagprijs van de woning. Het meeste werk zal het bepalen en uitvoeren van de verkoopstrategie zijn. Voor iedere woning zal de verkoop anders verlopen en daarom zet SMASH Makelaars als verkoopmakelaardij Bezuidenhout voor u een verkoopstrategie op maat op. Hierin zit uiteraard een uitgebreide en professionele promotie van uw woning, zowel offline als online. De meest spannende stap voor u, zal ongetwijfeld het moment zijn dat een potentiële koper interesse toont en een bod wil uitbrengen. Het spreekt voor zich dat u de onderhandelingen door de makelaar wilt laten doen, want hij is de expert. De makelaar zal u overigens altijd informeren en van advies voorzien tijdens de onderhandelingen. Uiteindelijk bent u het die een bod moet aanvaarden of afwijzen.

Uw woning snel verkocht met SMASH Makelaars als uw verkoopmakelaar van Bezuidenhout

Of u nu wel of niet met SMASH Makelaars in zee gaat, bij een afspraak krijgt u altijd een gratis prijsadvies. Zo weet u in ieder geval waar u prijstechnisch op moet rekenen bij het verkopen van uw woning. Vertrouwt u SMASH Makelaars de verkoop van uw woning toe, dan heeft u de garantie dat u met de beste verkoopmakelaar regio Bezuidenhout van doen heeft. U zult dit merken aan de expertise van de makelaar en het uitgebreide dienstenpakket van SMASH Makelaars. Heeft u ook hulp nodig bij het aankopen van een woning? Ook dan staat SMASH Makelaars u met raad en daad bij.

Bezuidenhout

Het Bezuidenhout is een rustige jaren ’30 wijk van de vorige eeuw met veel typische Haagse portiekwoningen, flats en centraal in de wijk ook diverse eengezinswoningen. In de wijk ligt ook het Beatrixkwartier, een kantorenlocatie met grote multinationals en diverse overheidsinstellingen (ministeries). In de Tweede Wereldoorlog heeft het Bezuidenhout veel schade geleden door een bombardement. Na de oorlog is een wederopbouwplan gemaakt waardoor de wijk nu een mengeling is van verschillende type woningen Jaren ’30 portiekwoningen en jaren ’60 en ’70 woningen waarvan de laatsten terug te vinden zijn rondom de Theresiastraat en langs de Juliana van Stolberglaan. Het stadscentrum ligt op fietsafstand evenals het strand, de zee en de duinen. Er zijn goede openbaar vervoer verbindingen op korte afstand zoals bus, tram, Centraal Station en RandstadRail.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Bezuidenhout-Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!