Huis verkopen via Funda

Met ongeveer 5 miljoen bezoekers per maand is Funda is hét platform voor woningzoekenden in Nederland. Door uw woning op Funda te plaatsen, vergroot u uw kansen op een succesvolle verkoop dan ook enorm. SMASH Makelaars heeft directe aansluitingen met Funda, en zorgt er dus ook altijd voor dat uw woning prominent op Funda geplaatst wordt.

Onze werkwijze voor uw huis op Funda

SMASH Makelaars werkt op basis van No Cure, No Pay. Hierdoor hoeft u niks te betalen totdat wij uw woning ook daadwerkelijk verkocht hebben! Wij zijn net als u gebaat bij het beste verkoopresultaat, en nemen een opdracht ook pas aan wanneer we er vertrouwen in hebben dat we dit gaan halen.

SMASH Makelaars zijn aangesloten bij brancheorganisatie van VBO Makelaars. Hierdoor hebben wij een directe link met Funda, en kunnen we uw huis snel en gemakkelijk via Funda adverteren.
Wilt u uw huis verkopen via Funda? Neem dan contact op met SMASH Makelaars dé No Cure No Pay makelaar! Als verkoopmakelaar ondersteunen we u tijdens het gehele verkoopproces, en doen we er alles aan om jouw huis te verkopen voor de beste prijs.

Moderne marketing voor jouw huis

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Als verkoopmakelaar hebben wij van SMASH Makelaars gemerkt dat ongeveer 85% van alle aandacht voor een woning via Funda gegenereerd wordt. Maar ook naast Funda en verschillende andere woningplatforms heeft SMASH Makelaars een uitgebreid marketingpakket beschikbaar. Zo kunnen we een advertentiecampagne starten via Google en sociale media zoals Facebook. Daarnaast verzorgen wij fysieke brochures en te koop-borden, speciaal voor uw woning. SMASH Makelaars doet er alles aan om uw woning snel te verkopen voor een zo hoog mogelijke prijs!

Het maakt dus eigenlijk niet uit in welke wijk of plaats u in de regio woont. Bent u opzoek naar een makelaar die de regio goed kent Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld). Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!

Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.