Een appartement of huis kopen in Leidschenveen

Een koopwoning in Leidschenveen koopt u met SMASH Makelaars! Wij kennen Leidschenveen als geen ander en vertellen u hierover graag meer. Met circa 20.000 inwoners is Leidschenveen een middelgrote Vinex wijk van Den Haag en grenzend aan Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam, Zoetermeer en Ypenburg.

Dat Leidschenveen inmiddels volledig is vast gegroeid aan Den Haag brengt de voordelen van een grote stad dichterbij. Bovendien bent u vanuit Leidschenveen zo op het strand van Scheveningen en Wassenaar. Met ook Leiden / Amsterdam, Zoetermeer en Rotterdam aan de ander kant is het zeer de moeite waard om u te oriënteren op koopwoningen in Leidschenveen. De ideale uitvalswegen van en naar Leidschenveen voor uw woon-werkverkeer. Via het knooppunt Prins Clausplein kunt u makkelijk kiezen waar u naartoe wilt (A4 of de A12).
Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschenveen bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning in Leidschenveen dan de verkoop in.

Gebruik van Funda bij de verkopen van uw woning in Leidschenveen

Als het gaat om uw woning te verkopen in Leidschenveen, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij de verkoop van uw woning in Leidschenveen

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.

Makelaar voor Leidschenveen

De wijk Leidschenveen vormt samen met de aangrenzende wijken Ypenburg en Forepark, en Hoornwijk het achtste Haagse stadsdeel, Leidschenveen-Ypenburg is de Vinex-locatie in de gemeente Den Haag. Tot die tijd was Leidschenveen onderdeel van Leidschendam. Leidschendam is met de gemeentelijke herindeling van 2002 een stuk kleiner werd. Leidschenveen bestaat uit een vijftal buurten: Velden, Waterland, ’s-Gravendreef, Lanen, De Dijken (voorheen Rietbuurt).

Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkopen gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durven dromen. Daarnaast heeft onze expertise van Leidschenveen al velen mensen die opzoek waren naar een nieuwe huis aan hun droomwoning in Leidschenveen geholpen. Wij geven Advies op maat. Door het kennen van de verschillende wijken in Leidschenveen, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is belangrijk om écht goed advies te kunnen geven.

SMASH makelaars is precies en gedreven; geen prototype ‘snelle makelaarsjongens’ maar meer ‘no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt wel uit de diverse reviews op Google.

Uw makelaar voor Leidschenveen

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak zal doen. De gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere vragen bij u op, zoals de hoogte van het bod, het krijgen van een hypotheek en andere aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw huis. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor ons vak.

Verkoopmakelaar van uw woning in Leidschenveen

Het verkopen van uw woning is iets wat u niet vaak doet. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in de regio Haaglanden die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

Verwacht u van ons niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

SMASH Makelaars staat u met raad en daad terzijde als u een huis of appartement wilt verkopen. Ook voor de aankoop van een woning kunt u een beroep op ons doen. We vinden een flexibele werkwijze erg belangrijk. Daarom kiezen we ook voor ruime openingstijden. Dus ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar. Heeft u allereerst overwogen om zelf uw woning te verkopen? We zien in de praktijk dat dit weleens gebeurt. U maakt het uzelf dan echter wel moeilijk. Zeker nu de huizenmarkt zo ontzettend dynamisch is. Mensen verkijken zich weleens op het werk dat een huis verkopen met zich meebrengt. Gaat u voor een succesvolle verkoop en de beste opbrengst van uw woning, neem dan contact op met SMASH Makelaars de makelaar van Leidschenveen. Wij hebben veel ervaring en kennen de regio goed.

Gratis waardebepaling van uw woning in Leidschenveen

Wat is mijn huis in Leidschenveen waard? Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is het makelaars kantoor voor Leidschenveen dat dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en wij geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Leidschenveen. Waardebepaling Leidschenveen

Betrokken makelaarskantoor Leidschenveen

De makelaar in Leidschenveen is SMASH Makelaars wij garanderen u een betrokken begeleiding. U bent bij ons absoluut geen nummer. U heeft te maken met een contactpersoon die u tijdens het gehele traject steunt en adviseert. Wij zijn een groot kantoor en werken met zelfstandige makelaars. We vinden het, zeker ook wanneer het gaat om de vraagprijs van de woning, belangrijk om zo realistisch mogelijk te zijn. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop. Zetten we te hoog in de markt, dan is de kans groot dat u weinig bezichtigingen en serieuze bieders krijgt. Een te lage vraagprijs is uiteraard ook geen optie, omdat wij het maximale uit uw woning proberen te krijgen. Wij kijken nauwkeurig naar alle aspecten en komen dan, samen met u, tot een reële verkoopprijs. Verder hangt heel veel af van uw voorkeuren. Samen met u bepalen we de best passende verkoopstrategie. Wij zijn hierbij bijzonder flexibel. Uiteraard mag u vertrouwen op ons deskundig advies waar nodig.