Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Makelaar Scheveningen-Den Haag

Uw woning snel verkocht met de makelaar voor Scheveningen-Den Haag

Wilt u uw woning in Scheveningen Den Haag verkopen? Daar komt best veel bij kijken, dus het is verstandig om een goede verkoopmakelaar die Scheveningen Den Haag goed kent. Schakelt u SMASH Makelaars in voor verkoop van uw woning, dan komen wij eerst gratis en geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken wat uw woning op Scheveningen in de huidige markt waard is. Er wordt een verkoopstrategie op maat samengesteld, waarbij uw huis op Scheveningen op diverse manieren in de markt gezet wordt. Met professionele foto’s wordt uw woning op de website van SMASH Makelaars gepromoot, alsmede op Funda. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan, zal de makelaar voor u de onderhandelingen doen en voor u het beste eruit halen.

Verkoopmakelaars voor Scheveningen-Den Haag

SMASH Makelaars de verkoopmakelaar van Scheveningen Den Haag heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen op Scheveningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep. Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein wordt en naar een eengezinswoning willen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun twee onder een kap woning  naar een gelijkvloerse woning willen. Of mensen die juist graag in een jaren ’30 woning willen wonen. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde.
SMASH makelaars de verkoopmakelaar van Scheveningen Den Haag kan u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Daarom zijn wij de verkoopmakelaar van Haaglanden. Als wij dit samen met u hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorg voor het complete verkoopproces. SMASH verkoopmakelaars begrijpt als geen ander dat dit een grote stap is en natuurlijk met welke makelaar u nu verder moet gaan? Wij nemen graag al uw al uw zorgen uit handen en begeleid u gedurende het gehele proces met de aankoop van een woning of verkoop van uw woning in Scheveningen tot en met de notaris. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning op Scheveningen – Den Haag.

Koop uw woning met hulp van het makelaarskantoor voor Scheveningen Den Haag

Staat er in de Scheveningen een woning te koop die uw interesse heeft? Het bezichtigen en het onderhandelen voor een nieuwe woning op Scheveningen is een spannende aangelegenheid, vooral als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. De aankoopmakelaar van SMASH Makelaar zijn een makelaarskantoor in Scheveningen Den Haag en omgeving en kennen de wijk goed. Hier kunt u terecht voor de allerbeste adviezen. En niet alleen voor advies kunt u bij hen terecht, desgewenst krijgt u tijdens het gehele aankoopproces begeleiding door een vakkundige makelaar. De makelaar zoekt alle informatie over de woning op, begeleidt u tijdens de bezichtiging en kan voor u de onderhandelingen uitvoeren. U staat tijdens het aankoopproces sterk in de schoenen met een makelaar van SMASH Makelaars naast u.

SMASH Makelaars is uw makelaardij voor Scheveningen Den Haag

Voor het verkopen of aankopen van een woning is SMASH Makelaars uw makelaardij in Scheveningen – Den Haag . U heeft te maken met enthousiaste makelaars die zeven dagen per week te bereiken zijn en zich ten volle inspannen om u tevreden te stellen. Niet alleen in Scheveningen, SMASH Makelaars is specialist in de huizenmarkt van de regio Haaglanden. Neemt u dus ook contact met SMASH Makelaars op als u in andere delen van Den Haag een woning zoekt of wilt verkopen. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Kies daarom de beste makelaar voor de verkoop of het kopen van uw woning.

Over Scheveningen Den Haag

Scheveningen is een levendige wijk met de duinen, het strand en de zee op loopafstand. Woon je in Scheveningen dan kun je hier elke dag van genieten. Maak een strandwandeling bij ondergaande zon, ga voor een vette surfsessie in de golven of pak een relaxmoment op een handdoek met een goed boek. In de wijk Scheveningen vind je veel woningen van vóór 1916, maar ook veel jaren ‘30-woningen en woningen uit de jaren ‘80 van de vorige eeuw. Wil je eens wat anders dan de duinen, het strand en de zee? Scheveningen grenst aan een gebied met een aantal mooie parken waaronder de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. De wijk bestaat uit de delen Dorp, Haven en Bad met elk hun eigen karakter.

Het ‘Dorp’, met de karakteristieke Oude Kerk en de Keizerstraat, is het ontmoetingspunt van vele wijkbewoners. Dicht op elkaar gebouwde hofjes met smalle straatjes geven sommige delen nog een authentiek vissersdorpkarakter. De Keizerstraat is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen. Je vindt hier veel kleine winkels en eettentjes, maar ook een grote supermarkt.

Scheveningen ‘Haven’ heeft drie verschillende sferen. De eerste binnenhaven is de vissershaven waar elke dag de verse vis binnenkomt en het ruige karakter voelbaar is. Rond de tweede haven vind je leuke café’s en restaurants en liggen de zeilboten aangemeerd. Hier staan ook nieuwe appartementengebouwen met prachtig uitzicht. Rond de derde binnenhaven verrijzen de komende tijd verschillende soorten woningen op een unieke nieuwbouwlocatie.

In ‘Bad’ vind je het historische Kurhaus, een bioscoop en het Circus Theater. Samen met de prachtige vernieuwde boulevard en de vele strandpaviljoens zorgen zij ervoor dat dit het toeristische hart van Scheveningen is. Maar ook bewoners vanuit de wijk zoeken vaak de gezellige drukte op voor een avondje uit of gewoon een wandeling.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Scheveningen Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!