De makelaar voor de regio Haaglanden

Wij van SMASH Makelaars zijn een actief makelaarskantoor in de regio Haaglanden in de volgende plaatsen en wijken: (VoorburgLeidschendamRijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, VoorschotenBerkel en Rodenrijs, WassenaarZoetermeer of Den Haag
(YpenburgLeidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, StatenkwartierArchiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk,
Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin,
Ockenburgh en Wateringse Veld)). Verder werken wij samen met verschillende ervaren makelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs. Ook werken wij samen met verschillende ervaren lokale specialisten. Voor de verkoop van uw huis of appartement bent u bij SMASH Makelaars aan het goede adres. SMASH Makelaars kent deze regio als geen ander. Dit is heel belangrijk aangezien de huizenmarkt in in de regio Haaglanden ontzettend dynamisch is.
Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs van uw huidige woning. Wij kunnen dit snel voor u duidelijk maken. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

De aankoop of verkoop van een woning in de regio Haaglanden is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning in de regio Haaglanden komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop van uw huis in de regio Haaglanden.

Wij van SMASH Makelaars zullen zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning in de regio Haaglanden. Wij hebben zeer ruime openingstijden / bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Kosten SMASH Makelaars voor de regio Haaglanden

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

Gratis waardebepaling van uw woning in de regio Haaglanden

Wat is mijn huis waard?
Overweegt u om uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw huidige hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in regio die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in de regio Haaglanden.

Uw verkoopmakelaar voor de regio Haaglanden

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken wij transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van jouw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen

Uw aankoopmakelaar voor de regio Haaglanden

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

SMASH Makelaars gaat juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door deze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u toelichten. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning?