U komt thuis en parkeert uw auto(‘s) op de 2 ruime naast elkaar gelegen parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage. Wat een genot, u neemt de lift naar de top-etage en stapt voor uw voordeur uit. Het is werkelijk heerlijk wonen in dit luxe van dit royale en fraai gelegen top-/hoekappartement (ca. 120 m2) met riant zonneterras (ca. 15m2).

Het appartementencomplex ‘De Poort van Lanen’  is gebouwd in 2009.

Alle voorzieningen in het complete winkelcentrum van Leidschenveen, van de bibliotheek tot en met een grote supermarkten, vindt u voor de deur. De bus-en tramverbindingen, de Randstadrail, de directe toegang tot de uitvalswegen, maar ook uw eigen fiets brengen u in luttele minuten waar u wilt zijn: van de Haagse binnenstad tot en met de molens en uitgestrekte weilanden van het ‘Groene Hart’.

Indeling:

Vanuit de parkeergarage, de fietsenstalling of via de royale, lichte entreehal met bellentableau en brievenbussen gaat u met de lift of trap naar de 3e (top-) verdieping.
Entree van het (hoek-) appartement: ruime centrale gang die toegang biedt tot alle vertrekken van het appartement. Om mee te beginnen: een heerlijk royale woonkamer van maar liefst ca. 40 m2 met prachtige Kambala parketvloer en over de gehele breedte een fraaie raampartij naar het zonnig gelegen terras (ca. 8.6×1.75) op het Westen. Het uitzicht over de daken van de wijk reikt bij helder weer tot ver richting de kust.

De separate, lichte woonkeuken van ca. 17 m2 met complete, tot in de puntjes afgewerkte, bijzonder luxe inbouwkeuken met alle denkbare apparatuur biedt ruimte voor een flinke eettafel; de prettige ruime bijkeuken/ laundry meet ca. 5 m2 en kan evenals de inpandige berging, van ca. 6m2, alles herbergen dat u achter een gesloten deur wilt opbergen. Natuurlijk vinden we ook een luxe toilet met fontein en een even luxe badkamer voorzien van ruime inloopdouche, bidet, designradiator en prachtig eikenhouten wastafelmeubel. 2 slaapkamers van respectievelijk 14m2 en 9m2, waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van een grote inbouw-garderobekast met schuifdeuren en de tweede (thans werk-) kamer is voorzien van een zeer praktisch uitgevoerd ruim bureau met kastruimte.

Alle vertrekken (m.u.v. berging, bijkeuken en badkamer) zijn voorzien van de fraaie deels diagonaal- en deels in stroken gelegde Kambala parketvloer. Vanzelfsprekend is voorzien in een speciale geluid reducerende tussenvloer.

Uw fiets kunt u stallen in de royale gemeenschappelijke fietsenstalling op de begane grond.
De parkeergarage in de onderbouw is eveneens direct met de lift bereikbaar. U parkeert hier veilig uw auto(’s) op de 2, tot het appartement behorende, direct naast elkaar gelegen, parkeerplaatsen.

Bijzonderheden:

-Actieve gezonde VvE
-bijdrage appartement circa € 180,- per mnd
-bijdrage per parkeerplaats: € 25,- per maand per auto
-VvE beheerder: VT 2000 BV
-Collectieve opstalverzekering
-2595/88925e aandeel in verzorgd appartementencomplex
-Bouwjaar: 2009
-Woonoppervlakte ca. 120 m2
-Terrasoppervlakte ca. 15 m2 – hele middag/avond zon
-Onderhoud: binnen en buiten: uitstekend, luxe
-Fraaie Kambala parketvloer
-Rondom dubbele beglazing
-Compleet geïsoleerd
-Verwarming en warm water via CV-combiketel 2009
-Uitgebreide elektra voorziening
-Hoogwaardig afwerkingsniveau
-Oplevering: in overleg kan snel

Werkelijk heerlijk wonen in dit complete en uiterst comfortabele appartement! – Door hoek- en topligging nagenoeg geen directe buren – Luxe staat – Riant en vrij uitzicht – Zonneterras – 2 eigen parkeerplaatsen in ondergelegen parkeergarage.