Tulpentuin Voorburg kwadrantwoning binnenkort te koop

Tulpentuin Voorburg kwadrantwoning binnenkort te koop

Binnenkort te koop in Essesteijn Voorburg

Bent u opzoek naar een kwadrantwoning in de wijk Essesteijn (Tulpentuin / Rozentuin) te Voorburg? Hou dan onze website goed in de gaten!

ESSESTEIJN IS EEN RUIME, KINDVRIENDELIJKE WIJK GELEGEN

‘Essesteijn’ is een rustige, ruim opgezette, groene en parkachtige wijk; hier kunnen kinderen veilig spelen! Door de centrale ligging in Voorburg bevinden alle belangrijke voorzieningen zich binnen handbereik. Scholen, kinderopvang, sportgelegenheden, supermarkten en restaurants liggen op loopafstand. De winkelcentra in Voorburg (WC “De Julianabaan”) en Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands’) liggen op 5 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer, waaronder de Randstadrail, metro E en NS-stations, bent u in 7 minuten in het centrum van Den Haag, maar ook in een mum van tijd in Rotterdam, Leiden of Amsterdam. Nabij diverse uitvalswegen (N14, N44, A4, A12).

Er komt op korte termijn een kwadrantwoningen in de verkoop:

  • In de Tulpentuin komt een 2 laagse kwadrantwoning in de verkoop. Deze woning heeft een besloten tuin met prachtige uitgebouw over de volle breedte aan de achterzijde. De woning is voorzien van alle gemakken en is zonder extra kosten direct te betrekken. Deze woning heeft 3 slaapkamers, badkamer, een zeer ruime woonkamer met open keuken. Woonoppervlakte is circa 120M2.

Meer weten stuur een mail naar [email protected] of hou onze website goed in de gaten

Door |2024-07-12T09:44:21+02:007 juli 2024|Geen categorie|0 Reacties
Ga naar de bovenkant