Koninginnelaan 56, Rijswijk

Binnenkort starten de SMASH Makelaars, Alexandra van der Schot & Sander van Meerten met de bezichtigingen van deze UNIEKE WONING, met voor- én achtertuin waardoor je op een zonnige dag altijd van het zonnetje kunt genieten.

In het gewilde ‘Leeuwendaal”, een wijk met veel monumentale panden gelegen traditioneel gebouwd 3-laags herenhuis met een bijzonder groot woonoppervlak, voor- en zonnig gelegen achtertuin (zuidwest ligging!) met achterpad.
De Koninginnelaan is een prachtige laan, ieder huis heeft zijn eigen architectuur!

De woning heeft een woonoppervlakte van 172 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 187 m2. De woning is gebouwd in 1910 en moet vanbinnen gemoderniseerd worden.

De woning is rustig gelegen in een voorname woonwijk met de levendigheid en het hoge voorzieningenniveau van de stad om de hoek. Bovendien een snelle ontsluiting naar de relevante rijkswegen (A4 Amsterdam-Den Haag-Rotterdam, A12 Den Haag – Utrecht, A13 Den Haag – Rotterdam) in de Randstad. Goede bereikbaarheid van NS-stations, zowel per fiets als met het OV. Scholen, sport- en recreatie voorzieningen zijn slechts enkele minuten lopen of fietsen.

Meer weten hou de woning website in de gaten:
https://koninginnelaan56.nl/