RUIM, IN KINDVRIENDELIJKE WIJK GELEGEN, DRIE-LAAGS EENGEZINSWONING MET DIEPE ACHTERTUIN. DE WONING BESCHIKT OVER 6 KAMERS WAARVAN 5 SLAAPKAMERS. DEZEE WONING HEEFT ENERGIELABEL C

Zeer binnenkort start onze SMASH Makelaar Sander van Meerten met de bezichtigingen van deze woning.

‘Essesteijn’ is een rustige, ruim opgezette, groene en parkachtige wijk; hier kunnen kinderen veilig spelen! Door de centrale ligging in Voorburg bevinden alle belangrijke voorzieningen zich binnen handbereik. Scholen, kinderopvang, sportgelegenheden, supermarkten en restaurants liggen op loopafstand. De winkelcentra in Voorburg (WC “De Julianabaan”) en Leidschendam (Westfield Mall of the Netherlands’) liggen op 5 minuten fietsen. Met het openbaar vervoer, waaronder de Randstadrail, metro E en NS-stations, bent u in 7 minuten in het centrum van Den Haag, maar ook in een mum van tijd in Rotterdam, Leiden of Amsterdam. Nabij diverse uitvalswegen (N14, N44, A4, A12).

Deze woning is gelegen aan een rustige wandelstraat en ruime groenstrook nabij een centraal parkeerterrein.

De woning moet van binnen gemoderniseerd worden.

Begane grond:
Entree, ruime hal, toilet met fontein en een kast waar de CV- ketel is geplaatst. Via de woonkeuken komt u in de woonkamer. Via de tuindeur loopt u zo de aangelegde achtertuin in. In het verleden is, van de gemeente, het achter de tuin gelegen, stuk grond gekocht en is gelegen op het westen.

1e verdieping:
Overloop, aan de voorzijkant gelegen kleine slaapkamer en een ruime slaapkamer aan de voorkant. Aan de achterzijde bevinden zich nog twee slaapkamers. De eenvoudige badkamer is voorzien douche, wastafelmeubel en toilet.

2e verdieping:
Overloop met bergruimte, ruime slaapkamer. Vanuit de overloop komt u op het dakterras (ca. 6,25 x 2,85), gelegen op het oosten.

Goed om te weten:
De volgende clausules zijn in ieder geval van toepassing en zullen in de koopakte worden opgenomen:
– ouderdomsclausule;
– asbestclausule;
– niet eigenbewoningclausule.

https://wilgendreef131.nl/