Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk en werken daarom op basis van No Cure, No Pay. Maak een vrijblijvende afspraak. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

SMASH MAKELAARS: DÉ MAKELAAR VOOR VOORBURG, DEN HAAG EN OMGEVING

Verkoopplannen in omgeving Voorburg of Den Haag en zoekt u hiervoor een goede makelaar? Als actieve en ervaren VBO-makelaar actief in Voorburg, Den Haag en omstreken kunnen wij voor uw huidige woning gratis en vrijblijvend bij u thuis een waardebepaling verstrekken. Op afspraak kan dat ook ’s avonds en in het weekend.

WAAR ZIJN WIJ ALS MAKELAARS ACTIEF?

Wij zijn een zeer actieve aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag. SMASH Makelaars is het actiefste makelaarskantoor van de regio. SMASH makelaars is het kantoor voor de Haagse regio. SMASH Makelaars is actief in de volgende gemeenten en wijken: Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld).is dé verkoopmakelaar van deze regio en heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep en daar moet je dus op inspelen. In deze regio hebben wij al vele woningen aangekocht voor opdrachtgevers en woningen verkocht waarvan bijna alle woningen boven de vraagprijs verkocht zijn.

KIES VOOR SMASH MAKELAARS

Onze makelaarskantoor in de regio Voorburg-Leidschendam, Den Haag en omgeving werkt op basis van No Cure, No Pay. Dus zolang wij samen geen woning gevonden hebben kost het u niks. Bij ons betaalt u pas achteraf als de aankoop of verkoop daadwerkelijk is voltooid. Dit gaat via overdacht bij de notaris. Daarnaast bieden wij iedereen een gratis waardebepaling en streven wij samen met u naar het perfecte resultaat.

MAKELAAR IN VOORBURG, DEN HAAG EN OMGEVING NODIG?

Kortom zoekt u een professionele makelaar die staat voor uw belang in Voorburg, Den Haag of directe omgeving? Wellicht helpen wij u binnenkort bij het kopen van uw nieuwe woning of mogen wij uw woning binnenkort verkopen? Bel 070 – 4445551 voor het maken van een afspraak. Uiteraard kun u ook ons contactformulier invullen. Dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.