Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Verhuur

Verkoopmakelaar Belgisch park

Vertrouw op de expertise van de verkoopmakelaar Belgisch park Den Haag

U heeft besloten dat u Belgisch park gaat verlaten of dat u een andere woning in Belgisch park gaat betrekken? Hoe zit het met de verkoop van uw huidige woning? U moet er rekening mee houden dat het verkopen van een woning altijd veel voeten in de aarde heeft. U doet er goed aan om de expertise aan te spreken van een betrouwbare verkoopmakelaar Belgisch park. Als lokale makelaars  kan hij u alles vertellen over waar u aan moet denken en uiteraard wat uw woning zou kunnen opbrengen. Smash Makelaars  is een verkoopmakelaar Belgisch park, die u graag door het gehele verkoopproces helpt. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Verkoopmakelaars Belgisch park Den Haag helpt u stap voor stap uw woning te verkopen

Het gehele verkoopproces bestaat uit diverse stappen. Een eerste stap is het bepalen van de vraagprijs van de woning. Het meeste werk zal het bepalen en uitvoeren van de verkoopstrategie zijn. Voor iedere woning zal de verkoop anders verlopen en daarom zet Smash Makelaars als verkoopmakelaardij Belgisch park voor u een verkoopstrategie op maat op. Hierin zit uiteraard een uitgebreide en professionele promotie van uw woning, zowel offline als online. De meest spannende stap voor u, zal ongetwijfeld het moment zijn dat een potentiële koper interesse toont en een bod wil uitbrengen. Het spreekt voor zich dat u de onderhandelingen door de makelaar wilt laten doen, want hij is de expert. De makelaar zal u overigens altijd informeren en van advies voorzien tijdens de onderhandelingen. Uiteindelijk bent u het die een bod moet aanvaarden of afwijzen.

Uw woning snel verkocht met Smash Makelaars als uw verkoopmakelaar van Belgisch park

Of u nu wel of niet met Smash Makelaars in zee gaat, bij een afspraak krijgt u altijd een gratis prijsadvies. Zo weet u in ieder geval waar u prijstechnisch op moet rekenen bij het verkopen van uw woning. Vertrouwt u Smash Makelaars de verkoop van uw woning toe, dan heeft u de garantie dat u met de beste verkoopmakelaar regio Bezuidenhout van doen heeft. U zult dit merken aan de expertise van de makelaar en het uitgebreide dienstenpakket van Smash Makelaars. Heeft u ook hulp nodig bij het aankopen van een woning? Ook dan staat Smash Makelaars u met raad en daad bij.

Belgisch park centraal gelegen

Het Belgisch Park heeft veel te bieden. Het ligt direct achter het strand van Scheveningen, heeft twee gezellige winkelstraten (Gentsestraat en Stevinstraat) met een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants en terrassen. Uniek in Den Haag is de wekelijkse marktje op donderdag op de Stevinstraat. De wijk is op steenworp afstand gelegen van het strand en de duinen. Het openbaarvervoer tram en bus is zeer goed bereikbaar met goede verbinding naar het Centraal Station.

Kenmerkend voor de wijk Belgisch Park zijn de grote statige familie huizen, Boven- en benedenwoningen en dubbele bovenwoningen. De wijk wordt gesierd door veel bomen en plantsoenen. De grote voortuinen uit die tijd zorgen voor een rijk en chique straatbeeld. Er staan statige herenhuizen en vrijstaande huizen in een fraaie parkachtige omgeving. Veel villa’s zijn gebouwd in de tijd van art-nouveau en jugendstil wat vooral te zien is in de buurt van het Belgische Plein. Mede hierdoor valt het Belgisch Park onder beschermd stadsgezicht. In de straten rondom de winkels van de Genstestraat zijn ook beneden en bovenwoningen te vinden.De wijk is populair bij gezinnen, jonge stellen, alleenstaanden en expats. Kortom er woont van alles. Het openbaar vervoer is door de hele wijk goed opgezet. Elke donderdag is er een kleinschalige markt op de Stevinstraat. Tennisvereniging de Metselaars en hockeyclub KZ ligt midden in de wijk. U wandelt naar het strand in Scheveningen in een paar minuten. Bij de boulevard is een bioscoop, casino, de Pier, de overdekte Palace Promenade, leuke restaurants en strandtenten. In de wijk liggen 2 scholen Willem de Zwijger (Basisschool) en Maris (middelbare school).

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Belgisch park Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!