Een woning kopen in Leidschenveen

Een koopwoning in Leidschenveen koopt u met SMASH Makelaars! Wij kennen Leidschenveen als geen ander en vertellen u hierover graag meer. Met circa 20.000 inwoners is Leidschenveen een middelgrote Vinex wijk van Den Haag en grenzend aan Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam en Ypenburg.

Dat Leidschenveen inmiddels volledig is vast gegroeid aan Den Haag brengt de voordelen van een grote stad dichterbij. Bovendien bent u vanuit Leidschenveen zo op het strand van Scheveningen en Wassenaar. Met ook Leiden / Amsterdam en Rotterdam aan de ander kant is het zeer de moeite waard om u te oriënteren op koopwoningen in Ypenburg. De ideale uitvalswegen van en naar Ypenburg voor uw woon-werkverkeer. Via het knooppunt Prins Clausplein kunt u makkelijk kiezen waar u naartoe wilt (A4 of de A12).

Koopwoningen in Leidschenveen

Het aantal koopwoningen in Leidschenveen is niet erg ruim, maar er is regelmatig nieuw aanbod. En natuurlijk ook verschillende soorten appartementencomplexen. Leidschenveen is opgebouwd in verschillende De wijken.

Wat zijn koopwoningen?

Op de woningmarkt zijn er twee verschillende typen woningen: huurwoningen en koopwoningen. Een koopwoning wordt, in tegenstelling tot een huurwoning, het persoonlijke bezit van de koper. Deze koopwoning is dus van uzelf, en stelt u in staat deze ook weer te verkopen. In Leidschenveen treft u regelmatig een te koop staande woningen aan, die qua prijs variëren door locatie, grootte en staat van de woning. SMASH Makelaars heeft regelmatig koopwoningen in Leidschenveen beschikbaar en wij helpen u dan ook graag met uw zoektocht naar een dergelijke woning.

Voordelen van een koopwoning

Als u een koopwoning in Leidschenveen wilt kopen, dan zijn er een aantal voordelen op te noemen om dit te doen. Als u een kwalitatief goede woning weet te bemachtigen, dan is de kans groot dat als gevolg van inflatie en schaarste aan woningen uw koopwoning na verloop van tijd meer waard wordt. Bij een plaats als Leidschenveen dat dicht tegen het centrum van Den Haag aan ligt, kan een dergelijke investering in een woning de moeite waard zijn. Wat voor veel mensen meespeelt bij het kopen van een woning, is de vrijheid om te doen en te laten met uw woning wat u wilt. Zoals de woning intern of extern te verbouwen.

Een bestaande koopwoning in Leidschenveen kopen?

Kiest u voor een bestaande koopwoning in Leidschenveen, dan zijn er een aantal stappen die u moet doorlopen. Allereerst oriënteert u zich op het woningaanbod in de wijken van Leidschenveen waar u wilt wonen. Welke wensen heeft uzelf en welke mogelijkheden bieden de koopwoningen in Leidschenveen? Denk hierbij vooral aan de prijsklasse van de woning. De hulp van SMASH Makelaar kan u verder op weg helpen bij dit proces. SMASH Makelaars kent de markt in Leidschenveen en kan u gericht helpen in uw zoektocht naar uw droomwoning woning.

Een woning kopen in Leidschenveen met SMASH Makelaars

Wanneer u een bestaande koopwoning wilt kopen, wij kunnen u gericht helpen met uw zoektocht naar een woning naar wens in Leidschenveen. Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

Makelaar voor Leidschenveen

De wijk Leidschenveen vormt samen met de aangrenzende wijken Ypenburg en Forepark, en Hoornwijk het achtste Haagse stadsdeel, Leidschenveen-Ypenburg is de Vinex-locatie in de gemeente Den Haag. Tot die tijd was Leidschenveen onderdeel van Leidschendam. Leidschendam is met de gemeentelijke herindeling van 2002 een stuk kleiner werd. Leidschenveen bestaat uit een vijftal buurten: Velden, Waterland, ’s-Gravendreef, Lanen, De Dijken (voorheen Rietbuurt).

Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkopen gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durven dromen. Daarnaast heeft onze expertise van Leidschenveen al velen mensen die opzoek waren naar een nieuwe huis aan hun droomwoning in Leidschenveen geholpen. Wij geven Advies op maat. Door het kennen van de verschillende wijken in Leidschenveen, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is belangrijk om écht goed advies te kunnen geven.

SMASH makelaars is precies en gedreven; geen prototype ‘snelle makelaarsjongens’ maar meer ‘no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt wel uit de diverse reviews op Google.

Uw makelaar voor Leidschenveen

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak zal doen. De gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere vragen bij u op, zoals de hoogte van het bod, het krijgen van een hypotheek en andere aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw huis. Wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor ons vak.

Verkoopmakelaar in Leidschenveen

Het verkopen van uw woning is iets wat u niet vaak doet. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in de regio Haaglanden die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

Verwacht u van ons niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Aankoopmakelaar in Leidschenveen

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige onafhankelijke aankoopmakelaar in te schakelen. De aankoop van een nieuwe woning is een heel proces waarbij SMASH Makelaars u kan begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Wij gaan – als uw aankoopmakelaar – juist met uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling van uw woning in  Leidschenveen.

SMASH Makelaars staat u met raad en daad terzijde als u een huis of appartement wilt verkopen. Ook voor de aankoop van een woning kunt u een beroep op ons doen. We vinden een flexibele werkwijze erg belangrijk. Daarom kiezen we ook voor ruime openingstijden. Dus ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar. Heeft u allereerst overwogen om zelf uw woning te verkopen? We zien in de praktijk dat dit weleens gebeurt. U maakt het uzelf dan echter wel moeilijk. Zeker nu de huizenmarkt zo ontzettend dynamisch is. Mensen verkijken zich weleens op het werk dat een huis verkopen met zich meebrengt. Gaat u voor een succesvolle verkoop en de beste opbrengst van uw woning, neem dan contact op met SMASH Makelaars de makelaar van Leidschenveen. Wij hebben veel ervaring en kennen de regio goed.

Kosten makelaar in Leidschenveen

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop van uw woning. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten.

Gratis waardebepaling van uw woning in Leidschenveen

Wat is mijn huis in Leidschenveen waard? Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is het makelaars kantoor voor Leidschenveen dat dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en wij geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Leidschenveen. Waardebepaling Leidschenveen

Betrokken makelaarskantoor Leidschenveen

De makelaar in Leidschenveen is SMASH Makelaars wij garanderen u een betrokken begeleiding. U bent bij ons absoluut geen nummer. U heeft te maken met een contactpersoon die u tijdens het gehele traject steunt en adviseert. Wij zijn een groot kantoor en werken met zelfstandige makelaars. We vinden het, zeker ook wanneer het gaat om de vraagprijs van de woning, belangrijk om zo realistisch mogelijk te zijn. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop. Zetten we te hoog in de markt, dan is de kans groot dat u weinig bezichtigingen en serieuze bieders krijgt. Een te lage vraagprijs is uiteraard ook geen optie, omdat wij het maximale uit uw woning proberen te krijgen. Wij kijken nauwkeurig naar alle aspecten en komen dan, samen met u, tot een reële verkoopprijs. Verder hangt heel veel af van uw voorkeuren. Samen met u bepalen we de best passende verkoopstrategie. Wij zijn hierbij bijzonder flexibel. Uiteraard mag u vertrouwen op ons deskundig advies waar nodig.