De makelaar wanneer u uw woning in Leidschenveen of Ypenburg wilt verkopen?

Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkopen van woningen in Leidschenveen en Ypenburg opgeleverd. Met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaar van Leidschenveen en Ypenburg al velen mensen aan hun droomwoning in Leidschenveen en Ypenburg geholpen. Leidschenveen en Ypenburg zijn twee nieuwbouwwijken in de regio Den Haag vormen samen een belangrijk deel van ons werkgebied.

Onze makelaars kennen Leidschenveen en Ypenburg

Wij als makelaar kennen alle wijken op ons duimpje waardoor wij onze klanten uitstekend kunnen adviseren. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Advies op maat. Juist het kennen van de verschillende wijken in Leidschenveen en Ypenburg, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven.” Precies en gedreven, SMASH makelaars is gedreven, ik ben geen prototype ‘snelle makelaarsjongen wij zijn meer no nonsens’. Zijn aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Schakel de verkoopmakelaar van Leidschenveen of Ypenburg in voor verkoop van uw woning

U bent eruit, u wilt kleiner of juist groter gaan wonen of u wilt verhuizen naar een andere buurt van Leidschenveen of Ypenburg. Dit is natuurlijk een leuk en spannend proces, maar nu moet uw huidige woning in Leidschenveen nog wel verkocht worden. Het verkopen van uw woning zal u misschien zwaar vallen als u hier jarenlang woonachtig bent geweest, maar u kunt uitkijken naar een nieuwe woning. Om het verkoopproces te starten, schakelt u de verkoopmakelaar van Leidschenveen in. Als verkoopmakelaar is Smash Makelaars u graag van dienst met een professionele begeleiding door het gehele verkoopproces. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Uw huis in de verkoop door de verkoopmakelaar van Leidschenveen en Ypenburg

Als u Smash Makelaars als uw verkoopmakelaardij van Leidschenveen en Ypenburg in de arm neemt voor verkoop van uw woning, dan zal de makelaar eerst een taxatie uitvoeren. Zo weet u wat de geschatte waarde is en op basis daarvan spreekt u met de makelaar de uiteindelijke vraagprijs af. Als u hier uit bent, zal Smash Makelaars direct het verkoopproces in gang zetten. Door een gespecialiseerde interieurfotograaf worden professionele foto’s van uw woning gemaakt en de makelaar stelt een wervende verkooptekst op. Uw woning wordt vervolgens op de website van Smash Makelaars en Funda geplaatst. Uw woning wordt voorzien van een ‘te koop’ bord en geïnteresseerden kunnen contact met de makelaar opnemen.

Smash Makelaars is de verkoopmakelaar van de regio Leidschenveen / Ypenburg

Wanneer er zich potentiële kopers bij Smash Makelaars melden, worden er bezichtigingen gepland. Uiteraard onder begeleiding door de makelaar. Heel spannend zal het worden wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan. Maar ook hier hoeft u niet van in paniek te raken, de makelaar zal het bod met u bespreken, zodat u goed kunt bepalen of u het bod accepteert of dat u een tegenbod doet. Als u uiteindelijk een bod accepteert is de woning verkocht. Uiteraard zorgt Smash Makelaars als uw beste verkoopmakelaar regio Leidschenveen en Ypenburg voor een keurige afhandeling en mag u ondersteuning blijven verwachten tijdens de juridische leveren en de sleuteloverdracht.

Gratis en vrijblijvend verkoopadvies

Als u plannen heeft om uw huis in Leidschenveen en Ypenburg te verkopen komen wij graag bij u langs om uw plannen te bespreken. Wij sturen u na afloop via e-mail – kosteloos – een waardebepaling van uw woning zodat wij daarna gezamenlijk een strategische vraagprijs voor uw woning kunnen vaststellen.

Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Leidschenveen of Ypenburg.

Een makelaar die uw huis en wensen kent

Wij geven u op integere wijze inzicht welke vragen u echt heeft om daarna samen met u te komen tot de juiste antwoorden en daar waar mogelijk ondersteunen wij graag in de realisatie daarvan.

Tarieven

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over het tarief dat wij u (vooraf of via de notaris) in rekening zullen brengen als verkoop- of aankoopmakelaar; dit betekent dus geen onverwachte kosten achteraf!

Ruime openingstijden

Wij zijn voor onze (potentiële) klanten 24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp en onze website. En wanneer wij even niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, kunt u van ons gegarandeerd een reactie binnen 2 uur verwachten.

Vragen? Wij helpen u graag

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Leidschenveen en Ypenburg Den Haag dan bent u bij SMASH Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!