Onze SMASH Makelaar, Alexandra van der Schot, start binnenkort met de bezichtigingen van deze ENERGIEZUINIGE 5-kamer woning op loopafstand van natuurgebied de Nieuwe Driemanspolder.

https://graskarpersingel57.nl

Op de plattegronden kunt u rustig de indeling en afmetingen van de ruimtes bekijken. We hebben de belangrijkste details voor u op een rijtje gezet:

· Geschakelde tussenwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde
· Woonoppervlak ca. 115m² gemeten volgens NEN2580
Perceel 153 m², inhoud 395 m³
Volledig eigendom
· 8 zonnepanelen (2023)
· Ruime hal met siergrindvloer, modern toilet (2023) en meterkast (8 groepen + 1 groep voorbereid voor inductie)
· Lichte woonkamer met siergrindvloer, grote raampartij en deur naar de tuin
· Moderne, open keuken (2011), voorzien van diverse inbouwapparatuur (magnetron is defect / vaatwasser is in 2023 nieuw geplaatst)
· Eerste verdieping met drie slaapkamers (houten kozijnen)
· Moderne badkamer (2017) met inloopdouche met rain shower, wastafelmeubel en zwevend toilet
· Tweede verdieping met vierde slaapkamer, inloop kledingkast en groot dakterras (NO)
· Laminaatvloeren op alle bovenverdiepingen
· Cv-ketel (2001) en witgoedopstelling op de overloop
· Schilderwerk 2020 uitgevoerd!
· Kozijnen allemaal dubbel glas; deels houten (begane vloer en eerste verdieping) en deels kunststof kozijnen (voorzijde tweede verdieping).
· Energielabel A
· Zeer diepe achtertuin (NO) met houten berging en achterom.
· Ruime openbare parkeerruimte aan de voorzijde van de woning; laadpalen nabij
· Centraal gelegen nabij alle faciliteiten en het openbaar vervoer. Opgang naar diverse uitvalswegen A4/A12/A13 in een paar minuten rijden
· Oplevering in overleg

U vindt deze fijne woning met vier slaapkamers aan de rustige buitenrand van Leidschenveen. Aan de voorzijde geniet u van een vrij uitzicht over groen en water, aan de achterzijde beschikt u over een diepe achtertuin en een groot dakterras.

Ligging en verbindingen:

Winkelcentrum, scholen (waaronder de British school) en kinderopvang vindt u op enkele fietsminuten. Speel-en recreatievoorzieningen zijn er op loopafstand, een basketbalveldje aan de overkant. De uitvalswegen A4, A12 en A13 bereikt u binnen een paar autominuten. Stapt u op de fiets, dan bent u binnen vijf minuten bij het openbaar vervoer richting Den Haag en Zoetermeer. Fietsend bent u ook in korte tijd bij de sluisjes in Leidschendam, waar u leuke terrasjes en restaurants vindt of gaat u winkelen in het overdekte winkelcentrum the Mall of the Netherlands. Het groengebied begint vlakbij uw woning; u kunt zo doorfietsen naar het Westerpark of wandelen naar de Nieuwe Driemanspolder.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen VBO-aankoopmakelaar in. Uw VBO-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.

Bovenstaande informatie is door SMASH Makelaars met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.

*******************