Appartement op de 19de verdieping aan de Rodelaan in Voorburg

Onze SMASH makelaar Sander van Meerten, laat u graag dit in Voorburg gelegen unieke, prachtige appartement op de 19de verdieping zien

Riant en goed onderhouden 4-kamer appartement (2 slaapkamers, 3 mogelijk) EN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE PARKEERGARAGE gelegen op de 19de verdieping met waanzinnig uitzicht! U kunt de boten voor de kust van Scheveningen zien liggen (Zeezicht). Tevens is er een eigen berging en gezamenlijke fietsenstalling in de onderbouw. De prijs van de parkeerplaats is in de vraagprijs inbegrepen.

Het markante appartementencomplex is centraal in Voorburg gelegen naast de kinderboerderij Essesteijn en de Molen. Het is een aantrekkelijke woonomgeving in een oase van rust en ruimte. Het winkelcentrum ‘Mall of the Netherlands’ ligt op loopafstand. Scholen liggen in de wijk of in de directe nabijheid en sportmogelijkheden zijn volop te vinden in het dichtbij gelegen sportpark met binnen- en buitensportaccommodaties. Dankzij de bijzonder goede verbindingen via bus- en tramlijnen die door Essesteijn lopen en de nabijheid van twee stations (Mariahoeve en ’t Loo) en de uitvalswegen A4, A12, A13 en N14 is er een snelle verbinding met de omgeving.
Op de fiets bent u in 10 minuten zowel in het gezellige centrum van Voorburg als van Leidschendam.

https://rodelaan399.nl/

INDELING:

Entree op de begane grond via luxe gerenoveerd hal met twee liften. Ruime verdiepingshal. 19de Verdieping: Entree appartement. Hal met meterkast. Ruime L-vormige woonkamer (voorheen 2 kamers) voorzien van een laminaat vloer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon dat bijna rondom het appartement ligt. Vanaf het balkon heeft u waanzinnig uitzicht over de hele regio Haaglanden. De moderne open keuken met ‘bar’ is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, oven,  gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. Via de keuken is de grote bijkeuken bereikbaar. Hierin bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine/droger.
Apart modern toilet met fonteintje. De twee slaapkamers liggen aan weerszijden van de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekradiator.

Bijzonderheden:
– Eigen parkeerplaats (in de vraagprijs inbegrepen);
– Waanzinnig uitzicht
– Moderne keuken en badkamer;
– Elektra 6 groepen met dubbele ALS;
– Eigen berging en gemeenschappelijke fietsenstalling in de onderbouw;

Entree op de begane grond via luxe gerenoveerd hal met twee liften. Ruime verdiepingshal. Entree op de begane grond via luxe gerenoveerd hal met twee liften. Ruime verdiepingshal.

– Actieve VvE, bijdrage € 334,55 per maand (inclusief berging, parkeerplaats, verwarming, opstalverzekering en warm/koud water);
– Op gezette tijden is er een huismeester aanwezig in het gebouw;
– Oplevering kan snel;
– Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing;
– De woning is NEN 2580 ingemeten en plattegrond en meetstaat aanwezig.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.