SCHITTEREND 4-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 89 M2 OP DE 3DE VERDIEPING. DIT RUIME APPARTEMENT BESCHIKT O.A. OVER 3 SLAAPKAMERS, NETTE KEUKENRUIMTE, BADKAMER EN HEEFT EEN RUIM BALKON OVER DE GEHELE BREEDTE VAN DE WONING GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN. DAARNAAST BESCHIKT DE WONING OVER EEN INPANDIGE BERGING OP DE BEGANE GROND.

Dit appartement ligt in het fraai opgeknapte appartementencomplex. Aan de rand van Rijswijk, in een boomrijke omgeving. Het complex heeft een royale centrale hal met het bellen- en brievenbussentableau. Door het gebruik van glas bij de entree alsmede op de galerijen heeft het complex een lichte en transparante uitstraling gekregen. Dit, tezamen met het gebruik van duurzame materialen en de groene leefomgeving, maakt, dat het in dit luxe complex comfortabel wonen is.

Indeling:
luxe centraal afgesloten entree, ruime hal met automatische schuifdeuren, trappenhuis, lift, bellentableau en postboxen.

Indeling appartement: entree woning, tocht portaal, gang met meterkast, bergkast. Nette toiletruimte met fontein, ruime binnen hal eetkamer (ca. 4.2×2.6), welke te gebruiken is voor verschillende doeleinden. Grote en lichte woonkamer van ca. 36 m² met toegang tot het balkon (ca. 8.4×1.3) welke is gelegen op het zuidwesten met vrij uitzicht over het groen. Gesloten keuken met keukenblok en aansluiting voor wasmachine, droger en vaatwasser.
Twee slaapkamers aan de achterzijde. Hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Tussenliggende badkamer, welke is voorzien van douche en wastafel.

Klik op onderstaand adres voor meer informatie;
Mgr Bekkerslaan, Rijswijk

Aanvullende informatie:

– woonoppervlak ca. 89 m2;
– actieve Vereniging van Eigenaren appartement ca. € 145, = per maand;
– voorschot stookkosten ca. € 90, = per maand;
– eigen berging in de onderbouw;
– geheel voorzien van dubbele beglazing;
– aanwezige complex beheerder;
– oplevering kan eventueel spoedig.

KORTOM EEN ZEER FRAAI EN RUIM APPARTEMENT OP EEN GOEDE EN CENTRALE LOCATIE! HET COMPLEX IS CENTRAAL GELEGEN, NABIJ HET WINKELCENTRUM IN DE BOGAARD, SPORTFACILITEITEN, GROENVOORZIENINGEN, OPENBAAR VERVOER EN UITVALSWEGEN A4 EN A13.

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.