Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Verhuur

 Huis kopen met aankoopmakelaar

Wanneer u op zoek bent naar een woning of appartement in Voorburg, Leidschendam of Den Haag, dan heeft u verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan naar een woning. Met SMASH Makelaars als uw aankoopmakelaar voor Voorburg, Leidschendam of Den Haag, dan heeft u de garantie dat de makelaar de buurten en wijken kent en u alles hierover kan vertellen. Als u een woning heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kan uw aankoopmakelaar u verder begeleiden tijdens het aankoopproces, zoals de voorbereiding, bezichtiging en het voeren van de uiteindelijke onderhandelingen. Met Smash Makelaars krijgt u een goede begeleiding en vindt u snel een nieuwe woning in de Haagse regio. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

Koopwoningen in Voorburg, Leidschendam of Den Haag

Bekijk alle koopwoningen in Voorburg, Leidschendam of Den Haag op Funda.

Huis kopen in Voorburg, Leidschendam of Den Haag

De gemeente Leidschendam-Voorburg is gelegen vlak naast de stad Den Haag. Den Haag is de op een grootste stad in de provincie Zuid-Holland maar is eigenlijk een dorp. De gemeente Den Haag telt bijna 545.000 inwoners en is de op twee na grootste stad van Nederland.

Vind uw koopwoningen op funda samen met SMASH makelaars

U vindt op Funda het meest complete en actuele aanbod koopwoningen in de regio Voorburg, Leidschendam en Den Haag. Heeft u specifieke wensen voor wat betreft het soort woning, aantal slaapkamers, de ligging of de aanwezigheid van een tuin of balkon? Maak dan gebruik van de verschillende zoekfilters die hiervoor aanwezig zijn. Bekijk en lees naast de foto’s, video’s en plattegronden ook goed de tekst bij de des betreffende woning en vind de koopwoning samen met onze aankoopmakelaar die bij uw woonwensen past. Zoekt u een koopwoning in de regio Voorburg / Den Haag op funda!

Verschillende type koopwoningen in Den Haag vind je op funda waaronder woningen en appartementen. Een koopwoning bezichtigen in Den Haag? Neem dan direct contact op met SMASH Makelaars.

Wilt u een woning kopen in Voorburg, Leidschendam of Den Haag? Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de makelaar in de Haagse regio die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief aan te verkopen. Het is verstandig om voor de aankoop van uw woning contact op te nemen met een deskundig makelaarskantoor in Voorburg en Den Haag. Smash Makelaars heeft veel kennis van de markt rondom Voorburg en Den Haag. Bij ons krijgt u goede en betrouwbare adviezen.

Smash Makelaars is de makelaardij voor de regio

Voor verkoop van uw woning, voor het kopen van een woning of het taxeren van een woning in de Haagse regio. Hoe kiest u een goede makelaar in de Haagse regio, u kunt hiervoor contact opnemen met SMASH Makelaars. U heeft van doen met een betrouwbare makelaardij in de Haagse regio, met kennis van de woningmarkt in de wijde omtrek van de regio Haaglanden. Bent u opzoek naar een makelaar die de Haagse regio goed kent Voorburg, zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. De verschillende wijken van Leidschendam, denk hierbij aan de wijken Duivenvoorde, De Heuvel en Amstelhof, De Prinsenhof, Damsigt, De Rietvink, De Zijde, ’t Lien, Het Raadhuiskwartier, Park Veursehout, Park Leeuwenbergh, Verzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk. of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen,
Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld). Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!

Waar in Voorburg of Den Haag of omgeving u uw woning ook wilt kopen of verkopen, Smash Makelaars stelt u centraal en staat u met raad en daad bij tijdens het gehele aankoop- of verkoopproces. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de Haagse regio dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!