Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Verhuur

Appartement verkopen Kijkduin

Verkoop van uw appartement in Kijkduin met behulp van de verkoopmakelaar van Den Haag-Kijkduin

Kijkduin is een geliefde plek om te wonen. U zit altijd in de buurt van de stad Den Haag en toch kunt u hier genieten van rust. Uw woning in Kijkduin n verkopen zou u dus goed af moeten gaan, maar dan moet u wel weten wat er allemaal bij komt kijken. Ongetwijfeld verkoopt u niet dagelijks uw woning, dus voor verkoop kunt u het beste een professionele verkoopmakelaar Kijkduin inschakelen. Uiteraard laat de makelaar de beslissingen aan u over, maar de werkzaamheden rondom de verkoop zal de makelaar voor u uitvoeren.

Appartement verkopen in Kijkduin

Zoekt u een ervaren en gepassioneerde makelaar voor de verkoop van uw appartement in Kijkduin? Dan bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij zorgen altijd voor een contactpersoon en een persoonlijke benadering vinden we niet meer dan vanzelfsprekend. Wij werken met zelfstandige makelaars. In de regio Haaglanden hebben we diverse kantoren en zo zijn we dan ook tegelijk het grootste makelaarskantoor. Toch bent u bij ons absoluut geen nummer. Maak direct een afspraak en ervaar onze persoonlijke en professionele aanpak. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw appartement.

Afspraak maken met makelaar voor verkopen appartement Kijkduin

Wij bieden u een totale begeleiding bij het appartement verkopen Kijkduin. Van A tot Z mag u op ons vertrouwen. Wilt u ons eerst vrijblijvend spreken? U bent van harte welkom op ons kantoor. De koffie staat voor u klaar. We kunnen ook meteen een afspraak maken om bij u langs te komen. We zorgen dan voor een nauwkeurig waardebepaling van het appartement en we bespreken de verkoopstrategie. Onze tarieven zijn scherp. De courtage die u betaalt is inclusief opstartkosten. U heeft zeker niet te maken met kosten die achteraf nog aan u worden gefactureerd.

Bezichtigingen belangrijk bij verkoop appartement Kijkduin

Het verkopen van uw appartement in Kijkduin vraagt waarschijnlijk veel van u. Een woning verkopen en daarna verhuizen is een van de meest stressvolle perioden in het leven van mensen. Het is altijd spannend hoeveel uw pand uiteindelijk oplevert. Ook kan het veel van mensen vragen om de woning of het appartement verkoop klaar te krijgen. Wij geven u ook op dat terrein deskundig advies. Uiteraard hoopt u op een vlotte eerste bezichtiging. Toch vraagt dit ook het een en ander van u. Het appartement moet er schoon en opgeruimd uitzien. Zo is het verkopen van een appartement niet iets dat u er zomaar even bij doet. Een betrouwbare makelaar is dan ook erg belangrijk. Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. En dankzij onze actieve verkoopstrategie kunnen we in veel gevallen zorgen voor een snelle en goede verkoop. Daarnaast willen wij u ook graag helpen als aankoopmakelaar bij het vinden van een nieuwe woning.

Verkoop uw woning met behulp van de verkoopmakelaar van Den Haag

Heeft u jarenlang met plezier in uw woning in Den Haag of directe omgeving gewoond, dan kan het tijd worden om naar een nieuwe woning uit te kijken. Uw woning wordt misschien te klein vanwege gezinsuitbreiding of de kinderen zijn juist de deur uit en de woning wordt te groot. Het zal niet altijd een leuke stap zijn, maar als u uiteindelijk definitief gekozen heeft om uw woning te verkopen, is het belangrijk om hiervoor een deskundige verkoopmakelaar van Den Haag in te schakelen. SMASH Makelaars is een professionele makelaar die goed op de hoogte is van de woningmarkt in de regio Haaglanden. Wij geven u de beste adviezen en helpen u van begin tot eind door het verkoopproces. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.
Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Den Haag.

De beste verkoopstrategie door verkoopmakelaardij van Den Haag

Iedere huis of appartement is verschillend en trekt een andere doelgroep. Gezinnen zullen afkomen op eengezinswoningen met meerdere kamers, terwijl een een alleenstaande op zoek is naar een klein appartement. Ieder verkoopproces is daarom anders en vergt een andere verkoopstrategie. Een verkoopmakelaardij voor Den Haag geeft u de beste adviezen hoe u uw verkoopstrategie kunt aanpakken. SMASH Makelaars stelt voor u een verkoopstrategie op maat op en de makelaar zal u tijdens het gehele verkoopproces begeleiden. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en staat u er bij de onderhandelingen over de verkoopprijs er niet alleen voor.

SMASH Makelaars is uw verkoopmakelaar voor de regio Den Haag

Of u nu de juiste verkoopwaarde van uw woning wilt laten bepalen of ondersteuning nodig heeft bij het onderhandelen met een potentiële koper, SMASH Makelaars is uw partner. Als verkoopmakelaar Regio Den Haag heeft Smash Makelaars veel kennis over de Haagse woningmarkt (Ypenburg, LeidschenveenMariahoeveBezuidenhout, Kijkduin, Ockenburgh Den Haag, BenoordenhoutScheveningen, Belgisch parkStatenkwartier,  Centrum Den Haag, Schilderswijk Den Haag, Vogelwijk Den Haag, Vruchtenbuurt Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, LoosduinenSegbroek en Wateringse veld) en in de omliggende regio’s. De makelaars van Smash Makelaars weten hoe de situatie en de prijzen in uw buurt zijn. Hierdoor zijn ze in staat om u van goede adviezen te voorzien en uw woning succesvol op de woningmarkt te brengen.

JA, IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!