Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Verkoopmakelaar Mariahoeve Den Haag

Vertrouw op de expertise van de verkoopmakelaar van Mariahoeve Den Haag

U heeft besloten dat u Mariahoeve gaat verlaten of dat u een andere woning in Mariahoeve Den Haag wilt gaan kopen? Hoe zit het met de verkoop van uw huidige woning? U moet er rekening mee houden dat het verkopen van een woning altijd veel voeten in de aarde heeft. U doet er goed aan om de expertise aan te spreken van een betrouwbare verkoopmakelaar in Mariahoeve. Als lokale makelaars kunnen wij u alles vertellen over waar u aan moet denken en uiteraard wat uw woning zou kunnen opbrengen. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar van Mariahoeve, die u graag door het gehele verkoopproces helpt. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Verkoopmakelaardij Mariahoeve helpt u stap voor stap uw woning te verkopen

Het gehele verkoopproces bestaat uit diverse stappen. Een eerste stap is het bepalen van de vraagprijs van uw huidige woning. Het meeste werk zal het bepalen en uitvoeren van de verkoopstrategie zijn. Voor iedere woning zal de verkoop anders verlopen en daarom zet SMASH Makelaars als verkoopmakelaar van Mariahoeve voor u een verkoopstrategie op maat op. Hierin zit uiteraard een uitgebreide en professionele promotie van uw woning, zowel offline als online. De meest spannende stap voor u, zal ongetwijfeld het moment zijn dat een potentiële koper interesse toont en een bod wil uitbrengen op uw woning. Het spreekt voor zich dat u de onderhandelingen door onze makelaar wilt laten doen, want wij hebben de expert. Onze makelaar zal u overigens altijd informeren en van advies voorzien tijdens de onderhandelingen. Uiteindelijk bent u het die een bod moet aanvaarden of afwijzen.

Uw woning snel verkocht met SMASH Makelaars als uw verkoopmakelaar van Mariahoeve

Of u nu wel of niet met SMASH Makelaars in zee gaat, bij een afspraak krijgt u altijd een gratis prijsadvies. Zo weet u in ieder geval waar u prijstechnisch op moet rekenen bij het verkopen van uw woning. Vertrouwt u SMASH Makelaars de verkoop van uw woning toe, dan heeft u de garantie dat u met de beste verkoopmakelaar regio Den Haag van doen heeft. U zult dit merken aan de expertise van de makelaar en het uitgebreide dienstenpakket van SMASH Makelaars. Heeft u ook hulp nodig bij het aankopen van een woning? Ook dan staat SMASH Makelaars u met raad en daad bij.

SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor uw woning in Mariahoeve.

U wilt uw appartement of huis verkopen in Mariahoeve? Daar komt heel veel bij kijken. Kies de beste verkoopmakelaar bij u in de regio. Welke strategie heeft u nodig om uw woning zo goed mogelijk te verkopen en bent u in staat de onderhandelingen voor uw huis zelf te voeren? Een goede verkoopstrategie voor uw woning zorgt ervoor dat uw woning goed en zo snel mogelijk verkocht wordt tegen de best mogelijke prijs en voorwaarden, want een woning te koop zetten kan iedereen, maar ook goed verkopen is een ander verhaal. SMASH Makelaars – in de regio Den Haag; VoorburgDen Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Kijkduin, Scheveningen, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Ockenburgh en Wateringse Veld). is dé verkoopmakelaar van deze regio en heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep en daar moet je dus op inspelen.
Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein is geworden en naar een eengezinswoning willen verhuizen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning willen, zoals bijvoorbeeld een appartement of seniorenwoning. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Daarom zijn wij dé verkoopmakelaar van de regio Haaglanden. Als wij het proces samen met u bepaald hebben, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay.

SMASH makelaardij verkoopt de meeste woningen.

SMASH makelaars is een makelaars organisatie van zelfstandige makelaars voor zowel de aankoop van een woning als de verkoop van uw woning. Wij werken 7 dagen in de week dus ook in het weekend en de avonden zijn wij bereikbaar. Graag willen wij al onze expertise van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs te verkopen.
Met onze ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid én de innoverende werkwijze bent u verzekerd van succes. Wij zijn in staat om uw woning op te laten vallen tussen de aanwezige concurrentie. Met onze innoverende werkwijze kunnen wij voor iedereen een goede presentatie maken en hierdoor een veel grotere doelgroep bereiken.

Voor een uitgebreide uitleg over onze werkwijze Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Verkopen van uw appartement of huis in Mariahoeve met SMASH Makelaars?

Vrijblijvend advies

Wilt u uw appartement of huis verkopen? Eén telefoontje of mailtje naar SMASH Makelaars is voldoende voor een optimaal verkooptraject. Wij komen uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen.
Ook geven wij u graag uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de verkoop van uw woning. U krijgt sowieso GRATIS een deskundig prijsadvies van ons. Daarbij gaan wij, samen met u voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische vraagprijs. Wij hanteren verschillende strategieën voor verschillende situaties. Ons advies is dus altijd MAATWERK.

Onze inzet

Wanneer we het samen eens worden over de vraagprijs en u besloten heeft om met SMASH Makelaars in zee te gaan, zetten wij onmiddellijk alles in werking om uw woning zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te verkopen. Daarbij zetten wij alles in voor de best mogelijke deal voor u. Denk daar bij aan:

  • Social media campagne waarin ons zakelijke netwerk van ca. 500 woningzoekers én makelaars in de regio bereikt worden
  • Doelgroepgerichte verkoopteksten
  • Interieurfoto’s gemaakt door een professionele, gespecialiseerde interieurfotograaf
  • Optimale presentatie en plaatsing op funda.nl
  • Plaatsing op onze eigen website
  • Plaatsing in onze maandelijkse nieuwsbrief
  • Raambiljetten en ‘te koop’-borden
  • Plattegronden
  • Flyers (met foto!) van uw woning

Extra opties

Als extra verkoopmiddel kunnen we ook doelgroep gericht adverteren op diverse Social Media. Verder kunnen wij voor u een onderzoek naar de bouwkundige staat van uw woning laten uitvoeren. Dit biedt de koper van uw huis meer zekerheid.

Onderhandelen

Is er een potentiële koper in zicht? Dan bepalen wij, in samenspraak met u, onze onderhandelingstactiek met de aankopende partij. Tijdens de spannende fase van onderhandelingen tussen ons en de mogelijke koper heeft u steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de koper eens over de prijs, dan stellen wij een koopovereenkomst op waarin onder andere de koopsom/verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Samen met u nemen wij deze akte met u door en zorgen vervolgens voor ondertekening door de koper.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase houden wij u steeds op de hoogte over de voortgang van het traject, tot aan de datum van de overdracht. Ten slotte gaan wij samen met u naar de notaris voor de juridische levering van de woning en de sleuteloverdracht.

Nazorg

De service van SMASH makelaars Voorburg, Den Haag stopt niet na de overdracht. Ook na de verkoop denken wij graag met u mee en blijven wij bereikbaar voor al uw vragen.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Mariahoeve Den Haag dan bent u bij SMASH Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!