UNIEKE kans!!!

Woningzoekende opgelet, altijd al SCHITTEREND willen wonen aan het WATER!!!

Dit leuke 4 kamer appartement met uitzicht over het water komt in de verkoop. De woning dient van binnen wel enigszins gemoderniseerd te worden.
Het appartement heeft een woonoppervlakte van circa 98 m2, een eigen tuin en is gebouwd in 1985. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Voorburg, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.
Zeer FRAAI direct aan het WATER gelegen ruim 4-kamer appartement (ca. 98 m2 woonoppervlak) met een schitterend ZONNETERRAS (ZW), 2 slaapkamer, woonkeuken en goede living. Om een indruk te krijgen hoe 2 slaapkamer, een ruime woonkamer en woon eetkeuken op dezelfde plek eruit zouden kunnen zien, hebben wij zogenaamde Artist Impression aan de foto’s toegevoegd.
Dit appartement is zeer gunstig doch rustig gelegen nabij openbaar vervoer, winkels en diverse uitvalswegen. Tevens heeft men een eigen berging in de onderbouw. Geografisch gezien ligt dit appartement tussen de oude dorpskern van Rijswijk en – Voorburg in. Beide hebben een gezellige Herenstraat met allerlei winkels en restaurants. Ook de prestigieuze ontwikkeling van de om de hoek gelegen Binckhorst zal op termijn aan het woongenot bijdragen. Door de Rotterdamsebaan (2020) wordt de buurt bovendien autoluw en ideaal bereikbaar met uitvalswegen richting alle delen van het land (A4, A12, A13) en de centra van de steden Den Haag, Rijswijk en Voorburg zijn binnen mum van tijd bereikt. Diverse openbaar vervoerverbindingen bevinden zich op loopafstand. De gemeente wordt gekenmerkt door het uitstekend onderhouden openbaar groen (diverse parken op loopafstand) en het ruime aanbod aan zowel basis- als middelbare scholen en sportfaciliteiten.

Indeling:

Via de voordeur komt u op de begane grond van dit appartement, ruime gang met garderobehoek, diepe inloopkast/berging met opstelplaats CV combi ketel, lichte woon-/eetkamer met aangrenzende tuin. Via de trap komt u op de eerste verdieping. Hier bevind zich de woonkamer en mogelijk het voor het creΓ«ren van 2 slaapkamers. De woonkamer geeft een uitzicht over de vliet en middels balkondeur toegang tot zeer zonnig terras met eveneens fraai uitzicht over het water, betegelde badkamer, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

KENMERKEN:

– bouwjaar 1985
– gebruiksoppervlak wonen ca. 98m2
– overige inpandige ruimte in de onderbouw
– Nefit ketel voor verwarming en warmwater
– voorzien van dubbel glas
– geen lijst van zaken beschikbaar, alles wat er staat blijft achter
– niet bewoners clausule van toepassing
– “as-is-where-is” en asbestclausule van toepassing
– oplevering in overleg

Vraagprijs €375.000,=

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Wilt u meer weten vul het contactformulier op onze site in en we nemen snel contact met u op.
Kan een afbeelding zijn van buitenshuis en de tekst 'SMASH MAKELAARS Maisonnette appartement met tuin aan het water Corbulokade 45 Voorburg'