Aankoopmakelaar

OP ZOEK NAAR EEN NIEUW THUIS?

HUIS KOPEN?

Ben je op zoek naar een nieuw thuis in de Haagse regio; Voorburg, Leidschendam, Den Haag en omgeving? Wij helpen je graag bij het zoeken en aankopen van jouw droomhuis. In deze markt is dat best een uitdaging, maar daar houden wij als aankoopmakelaar van!

We zijn 24/7 bereikbaar, we kennen de markt op ons duimpje en beschikken over een breed netwerk. SMASH makelaars is de aankoopmakelaar van de regio en wij werken uitsluitend met de beste notarissen, bouwkundigen en taxateurs.

Samen zorgen we ervoor dat we niet alleen het huis kopen dat bij jou past, maar we zorgen er ook voor dat het hele aankoop proces soepel en stressvrij verloopt. Ons doel: jouw woonwensen omzetten in realiteit door het vinden van die woning die echt bij jou past. Daarom zijn wij de aankoopmakelaar voor Voorburg, Leidschendam en Den Haag en omgeving.

Waarom SMASH makelaars als aankoopmakelaar

SMASH makelaars heeft als aankoopmakelaar toegang tot het complete woningaanbod van de hele Haagse regio. Dit portal wordt continu bijgewerkt; 24 uur per dag, zeven dagen per week. Daarnaast zijn wij via ons netwerk vaak op de hoogte van aanbod dat (nog) niet op de vrije woningmarkt wordt aangeboden. Aan de hand van jouw woonwens kunnen wij dus met precisie zoekopdrachten uitvoeren, waarna we je persoonlijk begeleiden in alles wat er komt kijken bij aankoop.

Bij SMASH makelaars als jouw aankoopmakelaar weten we dat vertrouwen wordt verdiend door resultaten te behalen. Overweeg jij met ons een huis aan te kopen? We komen graag bij jou langs om jouw woonwensen te bespreken!

Geen aankoopopdracht is hetzelfde, dus onze kosten zijn altijd op maat gemaakt en transparant. Onze kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en de haalbaarheid ervan. Wij werken met vaste bedragen, er zijn dus geen verborgen kosten.

Het einddoel is natuurlijk om zo goedkoop mogelijk aan te kopen en niet zo duur mogelijk. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als aankoopmakelaar? Neem contact met ons op via 070-4445551 optie 1 Alexandra van der Schot  optie 2 Sander van Meerten of mail naar [email protected]

 
Maak je woning verkoop klaar met SMASH makelaars
De makelaar van Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning SMASH makelaars
Video afspelen over SMASH Makelaars

LATEN WE KENNIS MAKEN

Wilt u een appartement of huis kopen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving? Eén telefoontje of mailtje naar SMASH Makelaars is voldoende voor een optimaal aankooptraject. Wij komen uiteraard geheel gratis en vrijblijvend bij u langs om u persoonlijk uit te leggen wat wij voor u kunnen betekenen als aankoopmakelaar.
Ook geven wij u graag uitleg over wat er specifiek mogelijk (en onmogelijk) is bij de kopen van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving. Daarna gaan wij, samen met u voor een zo gunstig mogelijke, maar vooral ook realistische aankoopprijs. Wij hanteren verschillende strategieën voor verschillende situaties. Ons advies is dus altijd MAATWERK.
SMASH Makelaars is als aankoopmakelaar actief in de volgende gemeenten en wijken;

Voorburg,

Zowel Oud VoorburgVoorburg (WestMidden en Noord), Voorburg BovenveenDamsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn.

Leidschendam;

De wijken DuivenvoordeDe Heuvel en AmstelhofDe PrinsenhofDamsigtDe RietvinkDe Zijde’t LienHet RaadhuiskwartierPark VeursehoutPark LeeuwenberghVerzetsheldenwijk en de plaats Stompwijk.


RijswijkDelftPijnacker, Nootdorp, Wassenaar, Voorschoten, Zoetermeer

Den Haag;


YpenburgLeidschenveenMariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Kijkduin, Scheveningen, Statenkwartier, Archipelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch Park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Ockenburgh en Wateringse Veld.

Kortom SMASH makelaars is dé aankoopmakelaar van deze Haagse regio en heeft een uitgebreide ervaring met het begeleiden en aankopen van woningen voor onze opdrachtgevers.

Wat kunnen wij voor jou als aankoopmakelaar betekenen?

Wanneer we het duidelijk en  inzichtelijk hebben wat jou mogelijkheden en wensen zijn en u besloten heeft om met SMASH Makelaars in zee te gaan, zetten wij onmiddellijk alles in werking om uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving zo snel en zo gunstig mogelijk voor u te vinden en  aan te kopen.
Wij proberen in tegenstelling tot de meeste andere kantoren iedere bezichtiging met u mee te gaan, dus ook de eerste bezichtiging. Daarnaast werken wij op basis van op basis van No Cure, No Pay

Wij kopen jouw woningen aan tegen de beste prijs

Graag willen wij al onze expertise als aankoopmakelaar van de lokale woningmarkt inzetten om uw woning voor de beste prijs aan te kopen.
Met onze ervaring, enthousiasme, betrouwbaarheid én de innoverende werkwijze bent u verzekerd van succes. Wij zijn in staat om uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving te vinden.

Vervolgens bepalen wij, in nauw overleg met u, de onderhandelingstactiek met de verkopende partij. Dit begint met het vaststellen van het maximale bedrag dat u aan de woning wilt besteden. Op basis van dit bedrag en de vraagprijs doen wij een openingsbod. Vervolgens volgt er een spannende fase van onderhandelingen tussen de makelaar en de verkopende partij; alles in samenspraak met u. Vanzelfsprekend heeft u daarbij steeds de beslissende stem.

Wij behartigen volledig jouw belangen. Zo zorg wij voor de onderhandeling en realiseren we door onze werkwijze een zo gunstig mogelijke aankoopprijs. 

Het is mogelijk om ons in te schakelen voor een vast tarief. Meer weten over de mogelijkheden? 

Wat is mijn huis waard?

Ben jij van plan om een huis te kopen? Neem dan snel contact met ons op!

Huizen te koop

Voeg je koptekst hier toe

Ga naar de bovenkant